“Een mini-retraite om je heerlijk te ontspannen, gewoon bij mij op de Worp” – Cliënt

Afspraak maken voor een massage

Wat fijn dat jij jezelf deze aandacht gunt! Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Of je nu zwanger bent en even een moment alleen met je kindje wilt of je even aan de waan van de dag wilt ontsnappen en je lijf en mind alle rust wilt geven,  massagepraktijk De Spiegeling is dé plek in Deventer waar je helemaal niks moet, maar vooral mag zijn. Je ontvangt een aandachtige en ontspannen massage in een verwarmde, rustige ruimte met weinig prikkels. Even tot jezelf komen, bewust voelen hoe het met je gaat, terwijl je spieren verzachten en de doorstroming in je lichaam verbetert.

Voor beschikbaarheid: ga hieronder naar  de massage van jouw voorkeur en vervolgens het moment waarop jij de massage wilt ontvangen.

Wil je graag via mail of telefoon een afspraak maken, of heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op.

Mijn behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Het lijkt wel alsof een heleboel mensen het goede voornemen hebben om zich te laten masseren 🙂 Het is een beetje druk in de praktijk en het kan 3 weken duren voordat er weer een plekje is. Vooral de avonden zijn erg gewild. 

Openingstijden:

MA                      12:00 – 17:00       19:30 – 21:30
DI                        09:30 – 17:00
WO                     19:30 – 21:30
DO                      gesloten
VR                       9:30   – 17:00
ZA                       gesloten
ZO                      gesloten

Heb je een vraag of wil je een afspraak overleggen? Helemaal goed! Hieronder vind je mijn contactgegevens. Zou je me dan willen bellen tijdens werktijd of me anders willen mailen? In het kader van goede zelfzorg, wil ik werktijd en privétijd afbakenen. Daarom stel ik het op prijs als je me niet zou willen appen. Top! Dank je wel! 🙂

Bloemstraat 3
7419 BT Deventer
06-28105530
massage@praktijkdespiegeling.nl
KvK: 66416094

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met mijn Algemene Voorwaarden

Massagepraktijk De Spiegeling bevindt zich in de wijk de Hoven (in de volksmond “De Worp”), waar overdag genoeg parkeergelegenheid is om je auto kwijt te kunnen. ’s Avonds kan het even zoeken zijn. Je fiets kun je onder de carport of in de tuin kwijt.

Locatie Massagepakijk De Spiegeling