“Een mini-retraite om je heerlijk te ontspannen, gewoon bij mij op de Worp” – Cliënt

Afspraak maken voor een massage

Lieve massageliefhebber, wat mooi dat jij jezelf deze aandacht gunt. Vanwege de verdiepingsslag die ik in mijn praktijk wil maken, kun je alleen nog een sessie Bodywork van 90 minuten online bij me boeken of de Godinnenmassage (alleen voor vrouwen) van 120 minuten.

Voor beschikbaarheid: ga hieronder naar  de massage van jouw voorkeur en vervolgens het moment waarop jij de massage wilt ontvangen.

Let op: wegens vakantie is de praktijk van 16 juli t/m 8 augustus gesloten. Ik wens je een mooie zomer en graag tot in augustus!

Mijn behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Openingstijden:

MA                      12:30 – 21:30
DI                        09:00 – 16:30
WO                     gesloten
DO                      gesloten
VR                       9:00- 17:00
ZA                       gesloten
ZO                      gesloten

Heb je een vraag of wil je een afspraak overleggen? Helemaal goed! Hieronder vind je mijn contactgegevens. Zou je me dan willen bellen tijdens werktijd of me anders willen mailen? In het kader van goede zelfzorg, wil ik werktijd en privétijd afbakenen. Daarom stel ik het op prijs als je me niet zou willen appen. Top! Dank je wel! 

Bloemstraat 3
7419 BT Deventer
06-28105530
massage@praktijkdespiegeling.nl
KvK: 66416094

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met mijn Algemene Voorwaarden

Massagepraktijk De Spiegeling bevindt zich in de wijk de Hoven (in de volksmond “De Worp”), waar overdag genoeg parkeergelegenheid is om je auto kwijt te kunnen. ‘s Avonds kan het even zoeken zijn. Je fiets kun je onder de carport of in de tuin kwijt.

Tijdens de lockdown heb ik niet stil gezeten en ben ik bezig (geweest) met het opzetten van mijn online platform Intiem Leven, intiem met jezelf en met je partner. Voelen in je lichaam, wat zijn jouw verlangens, wat zijn de signalen van je lichaam en hoe ga je hiermee om in je relatie. Wil je hier meer over weten of wil je me volgen, stuur een berichtje naar massage@praktijkdespiegeling.nlOf volg me via Facebook of Instagram.

Locatie Massagepakijk De Spiegeling