Bodywork

Bodywork als verdieping 

 

Na 7 jaar holistische ontspanningsmassages te hebben gegeven, wil ik met het geven van bodywork sessies nog meer de verdieping ingaan. Eerlijk gezegd ging ik tijdens deze sessies al steeds meer de diepte in en integreerde ik steeds meer aspecten van coaching en breder lichaamswerk. Nu wil ik hier dan ook duidelijk onderscheid in gaan maken. Voor de mensen die bij me komen, zodat ze weten dat ik de diepte in ga en (soms oncomfortabele) vragen stel. Dat ze bewust kiezen om een vergrootglas op bepaalde thema’s te leggen? Waarom doe ik wat ik doe? Waarom reageert mijn lichaam zo? Wat heeft mijn lichaam me te vertellen en hoe kan ik beter voor mezelf zorgen? Ik geef persoonlijke aandacht en neem hier de tijd voor. Dat maakt dat een sessie waardevoller is dan het ontvangen van een massage alleen. 

Maar het is ook voor mezelf omdat ik steeds meer de uitdaging in de verdieping op zoek. Het gaat me namelijk niet alleen om de ontspanning, hoe belangrijk dit ook is in onze maatschappij. Maar het gaat mij er vooral  om de bewustwording en het kunnen zien van niet dienende patronen in het systeem en deze waar mogelijk uit te nodigen om los te laten. Wat mag je in jezelf gaan aankijken, waar mag je de verantwoordelijkheid oppakken om dingen anders te gaan doen, zodat je niet continu gespannen bent? Ik wil meer naar de wortels van het probleem en niet aan symptoombestrijding doen. 

Binnenkort zal ik op deze pagina meer over bodywork gaan delen en wat het voor je kan betekenen. Ben je al bekend met mijn manier van masseren en wil je het met mij aan om deze verdieping in te gaan, dan kun je dit online bij me boeken.

Een sessie Bodywork is 90 min en de investering hiervan is €120,-