Intiem Leven

Hai, ik ben Ellen van den Berg. Intimiteitscoach en holistisch masseur en ik val maar meteen met de deur bij je in huis:

💓 HOE INTIEM BEN JIJ MET JEZELF? MET JE PARTNER?💓

Als holistisch masseur ben ik vrij intiem met mensen. Ik mag de ander aanraken en we praten over iemands leven. Waarom is er spanning? Waarom is er stress? Wat zijn de thema’s in iemands leven die nogal op de voorgrond liggen? Of juist meer aandacht verdienen, dan ze nu krijgen?

Intimiteit, in de breedste zin

Eén van de meest gehoorde thema’s is intimiteit, in de breedste zin van het woord. Vaak uit het zich het meest in de liefdesrelatie die al even duurt. De sprankeling van de verliefdheid is een beetje verdwenen, de glans is er af. Het gaat vooral om alles draaiende te houden: gezin, werk, financiën, familie, vrienden, sport, etc.

 

Ellen-goes-intimate

Maar mensen weten op een gegeven moment niet meer zo goed wat er in de ander omgaat. Seks is een ‘moetje’ geworden. En als er geknuffeld wordt, zijn er vaak verwachtingen, dus wordt er ook weinig geknuffeld. Of zijn de irritaties al zo hoog opgelopen (haartjes niet uit het doucheputje gehaald of de bak vergeten buiten te zetten😉 ) dat er juist meer weerstand is tegen affectie en genegenheid.

Weet je eigenlijk wel wat jij wilt?

Wat ik ook vaak zie, is dat de intimiteit met de persoon zelf niet altijd optimaal is. De meeste mensen zijn vooral druk met de waan van de dag, zijn soms aan het overleven, maar hebben geen idee wat er in hun eigen binnenwereld speelt. Weet jij wat er in jou omgaat? Waar ga jij van aan of waar word je blij, boos of verdrietig van? Wat zijn jouw dromen, jouw verlangens en waar liggen jouw grenzen? Wat vind je fijn, wat vind je lekker en durf je dat ook aan te geven? Houd je je daar nog mee bezig of slokt de waan van de dag je op?

Het gaat me nogal aan het hart, dat mensen zo weinig intiem zijn met hun binnenste en zichzelf niet zo goed kennen. Zichzelf wegcijferen, hun dromen en verlangens ondergeschikt maken. Maar hoe kun je een goede en stabiele relatie aangaan als je zelf niet goed weet wat je wilt, wie jij ten diepste bent? Met wie heeft jouw partner dan precies een relatie?

Je bent al compleet!

Ik ben ervan overtuigd dat als je beter in contact staat met jezelf, voelt waarvan je levensenergie een boost krijgt, je jezelf ook veel beter kunt uiten naar je partner. En het mooiste is dan ook dat je ervaart dat de ander je niet zo zeer compleet maakt ( je bent al compleet, echt waar!), maar aanvult.

Het raakt je minder wanneer de ander even niet lekker in zijn of haar vel zit, misschien even geen handige opmerking maakt. Je bent namelijk niet afhankelijk van de ander zijn of haar goedkeuring. Het gaat er om hoe jij naar jezelf kijkt!

Met Intiem Leven wil ik een steuntje in de rug zijn voor je. Ik wil je tools meegeven om net even anders te kijken naar liefde, intimiteit, seks, maar vooral naar jezelf. Voor meer liefde voor jezelf, meer liefde in je leven.

 

Nu al meer intimiteit ervaren? 

Ontvang nu de video’s (oeps, die komen in week 8 ergens) hiernaast en dan kun je die meteen toepassen thuis met je partner om elkaar op een andere manier te ontmoeten. This wil bring the sparkle back! Echt wat anders dan weer een avond samen Netflixen op de bank😉 

Veel plezier!

Liefs,

Ellen

Volg me met Intiem Leven op social media:

Facebook

Instagram

 

 

Ellen-goes-intimate

Ervaringen

Jouw filmpjes zijn echt super inspirerend. We hebben dit weekend die met elkaar in de ogen kijken gedaan. Echt zo fijn! Brengt een hele nieuwe dimensie aan het intiem zijn. 😘

Sanne, 33 jaar

 

Je filmpjes doen echt veel met ons. We hebben vandaag een massagetafel besteld, zodat we elkaar meer kunnen gaan masseren. Echt heel fijn, we zitten in een hele fijne flow samen. 🥰

Merel, 38 jaar

Ga voor meer verbinding en sparkle in je relatie

  In deze tijd waarin we al zo weinig sociale contacten hebben, op elkaars lip zitten en misschien wel de nodige stress ervaren, zou het toch heel fijn zijn als je relatie een beetje ok is. Dat je op elkaar kunt terugvallen, dat je je kwetsbaar mag opstellen en in verbinding bent. Maar ook dat je op jezelf kunt terugvallen en mag vertrouwen.

  Misschien herken jij je wel hierin?

  • Er is wel liefde, maar niet duidelijk voelbaar
  • Jullie relatie zit in een sleur en dagelijkse irritaties nemen de overhand
  • Er wordt weinig gepraat in de relatie
  • Je hebt eigenlijk geen idee wat er in de ander omgaat
  • Je voelt dat je langzaam de verbinding met je partner aan het verliezen bent
  • Seks voelt als een ‘moetje’, je vindt knuffelen fijner, maar ook dat komt er nauwelijks van
  • Je weet niet zo goed wat je eigen verlangens zijn
  • Je voelt dat een relatie anders kan, maar je weet niet precies hoe
  • Misschien heb je wel de angst dat je je partner op den duur verliest
  • Voorzie je scenario’s dat je bij elkaar blijft uit angst of gewoonte of vanuit (financiële) zekerheid. Maar niet vanuit de vrijheid om te kiezen dat je uit liefde en intimiteit bij elkaar wilt zijn.

  Om je/ jullie te helpen, tools en houvast te geven start ik op 8 maart met de Pilot ‘Intiem Leven – de weg naar meer intimiteit met je partner’ voor vrouwen.

  Hierin leer je:

  • dat je voor een goede verbinding met je partner eerst een goede verbinding met jezelf nodig is. Dus leer eerst jezelf kennen
  • wat betekent liefde, intimiteit en seks voor JOU 
  • wat jouw verlangens hierin zijn. Hoe ziet jouw droom liefdesleven eruit?
  • wat jouw overtuigingen zijn, die jou tegenhouden om dit te uiten/te realiseren. Zit je zelfbeeld je in de weg? Ben je onzeker over Je lichaam? Ben je bang om je kwetsbaar op te stellen?
  • welke overtuigingen wel helpend zijn
  • je verlangens in alle kwetsbaarheid te uiten naar je partner en hem uit nodigen om dit proces met je me te doen
  • dat een nee niet betekent dat jouw hele zijn wordt afgewezen en niets over jou als persoon zegt
  • op liefdevolle manier met elkaar in contact zijn, meer intimiteit en ruimte voor elkaars wensen en verlangens.
  • Elkaar liefdevol aanraken en masseren, zonder dat er daarna nog iets moet
  • Maar vooral meer jezelf kunnen zijn in je relatie op het gebied van liefde, seks en intimiteit

  Deze pilot duurt 4 weken, maar je kan er uiteraard ook iets langer over doen. Nadien zal ik er waarschijnlijk het nodige aan moeten schaven, daarom ook een Pilot. 🙂 En voor nu is deze €95,-. Als de training helemaal op en top is zal het bedrag een stuk hoger liggen.

  Dus wees er nu bij! Je zal ook altijd toegang houden tot de training, ook de verbeterde versie.

  Kies jij voor jezelf en je relatie?
   
  Wil jij meer intimiteit ervaren binnen je relatie, maar wil je ook dichterbij jezelf komen? Wil je erachter komen wat je verlangens zijn, je grenzen en hiervoor durven uitkomen? Wil jij de relatie met jezelf en je partner verdiepen? Wil je leren fysiek intiem te zijn, maar even geen seks? Geef je dan op voor deze pilot. Ook als je op het moment niet in een relatie zit, kan deze training super waardevol voor je zijn, omdat het ook gaat om intimiteit met jezelf en kun je op deze manier je toekomstige relatie ingaan.

  Je helpt mij om de training en daarmee andermans liefdesleven te verbeteren. Wat weer effect heeft op diegene zijn omgeving. Wel zou ik het super tof vinden als je me feedback geeft over wat je mist, wat er mogelijk beter kan en achteraf een recensie schrijft over de training.

  Het is mijn missie om meer liefde de wereld in brengen, juist nu het zo hard nodig is. Het kan nu niet met mijn handen, maar wel met mijn ervaring, kennis, aandacht voor jou en verlangens.

  Doe jij mee aan deze pilot? Stuur me dan een mail naar massage@praktijkdespiegeling.nl en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!


  Fijne dag!

  Lieve groet,
  Ellen