Sacred Love Weekends

Sacred Touch 16 en 17 september
Sacred Union 10 en 11 november

APK’tje voor happy couples ❤:

 

✅  Persoonlijke ontwikkeling is in jullie leven enorm belangrijk en dat geldt ook voor jullie relatie.

 

Jullie weten dat het belangrijk is om in elkaar te investeren, dat een relatie soms hard werken is en tijd vrijmaken voor elkaar een must.

 

✅ En ook al wéten jullie dat bovenstaande super dienend is, het schiet er heel eerlijk wel eens bij in door de volle agenda’s. 

 

✅  Jullie kennen elkaar door en door, maar zijn toe aan een verdiepingsslag.

 

✅ Jullie seksleven is op zich goed, maar regelmatig denken jullie “is dit het nou?” en zijn nieuwsgierig naar hoe je op een andere manier intiem zou kunnen zijn. 

 

✅ Ook al vertrouw je je partner volledig, je voelt je tijdens het vrijen soms geremd en ervaar je spanning. Je vindt het toch spannend om je verlangens en grenzen aan te geven. 

 

✅ Geen thema is jullie te gek en alles is bespreekbaar. Maar toch vraag je je af of je jezelf volledig laat zien. Ergens zit nog een stukje schaamte of angst.

 

✅ De liefde is er, maar soms is wat serieus en zwaar. Je zou graag de speelsheid en luchtigheid terugbrengen in jullie relatie.

 

✅ Of misschien ben je wel net in een nieuwe relatie gestapt? Wil je het maar meteen goed aanpakken en anders doen dan in voorgaande relaties?

 

✅ De term “Tantra” schrikt jullie niet meteen af of jullie zijn er al (een beetje) bekend mee

 

Samen intiem ontspannen

Tijdens de Sacred Love Weekenden voor koppels nemen mijn lief en ik jullie mee op een magische liefdesreis, op een prachtige, rustige en groene locatie, waarin het op een diepere laag met elkaar verbinden en het geven van Tantrische massages centraal staat.

Een hele intieme en verbindende manier om jullie liefde voor elkaar te vieren.  💓✨

 

Echte verbinding met jezelf, echte verbinding met je partner

 

Liefde en geluk zijn wat mij betreft twee werkwoorden; het gaat niet altijd vanzelf en je zal het contact met jezelf en je partner actief moeten blijven opzoeken om te weten waar je zelf staat en van daaruit de ander te vinden.

De uitspraak “of je investeert in je relatie of je bent aan het vertrekken”  vind ik behoorlijk kloppend. Het leven is één en al beweging en groei je als mens stap voor stap. Je bent op je eigen levenspad, net zoals je partner. Maar hoe kun je dan, naast alles dat het leven ook van je vraagt, in hartsverbinding met je partner komen en blijven?

Voor mij is de levensvisie van Tantra een hele mooie manier om in eerste instantie met jezelf, met je hart, in verbinding te komen en van daaruit contact te maken met je partner. Tantra betekent voor mij in het kort vertragen, naar binnen keren, nieuwsgierig zijn naar alles wat wat er in je leeft en dit allemaal zonder oordeel doorvoelen en omarmen, zowel het licht als het donker. Kwetsbaar mogen zijn, angsten en grenzen tegenkomen én aangeven.

Maar ook genot mogen ervaren, verlangens voelen en ook deze mogen uiten. Aanraken met aandacht, zonder doel en vanuit het hart vind ik één van de meest verbindende manieren van samenzijn, van intimiteit. Je verbindt je op een dieper niveau met de ander, ongedwongen en liefdevol, met een vleugje humor en luchtigheid. Er is geen moeten, er is geen ‘zo hoort het’, er is alleen het moment waarin dat ontstaat, wat zich mag ontvouwen.

Dat is wat mij betreft wat een Tantrische massage is. Het heeft mij en mijn partner ontzettend veel gebracht en daarom wil ik dit doorgeven aan alle koppels die meer verbinding en intimiteit in hun relatie willen ervaren. Dit doen wij door het geven van de volgende twee weekenden:

 

Sacred Touch Weekend

Voor deze Tantramassage tweedaagse is het niet noodzakelijk om al ervaring met Tantra te hebben. Tijdens het retreat vertel ik je beknopt wat Tantra voor mij betekent, want het gaat in mijn beleving vooral om het eigen gevoel en ervaring. Daarom nodigen Han en ik je in eerste instantie uit om te vertragen, te verstillen in jezelf en contact te maken met je gehele lichaam.

Via meditatie, beweging en dans zak je steeds dieper in je lichaam en in je gevoel. Zo kun je beter contact maken met dat wat er in je leeft. Doordat wij een veilige space creëren kun je steeds beter naar je gevoel gaan en betekenis geven aan thema’s zoals intimiteit, liefde en seksualiteit en dit vervolgens in verbinding uiten naar je partner. 

Ook nemen we jullie mee in de kunst van het aanraken middels het wiel van instemming, waarbij jullie worden uitgenodigd om bewust te worden van je eigen grenzen, andermans grenzen te respecteren, ruimte in te nemen voor dat wat jij graag wilt en belangrijk vindt in het leven en dit ook te uiten. 

In de oefeningen kan het zijn dat bepaalde patronen en dynamieken in jullie relatie worden uitvergroot en worden jullie uitgenodigd dit in alle eerlijkheid en kwetsbaarheid te onderzoeken. Dit kan confronterend en intens zijn, maar vooral ook enorm verbindend!

Weet dat er alle ruimte is om te doorvoelen wat er gevoeld wil worden en dat wij er voor jou en je partner zijn. 

Na de heerlijke, biologgische lunch zullen Han en ik op de eerste de massage van de achterzijde voordoen, waarbij we ons vooral focussen op het bekkengebied en we de levensenergie (vaak afgebeeld als de Kundalini Slang die ligt te slapen achter het Sacrum) uitnodigen te ontwaken en door het lichaam te verspreiden. Op dag 2 maken we een reis door de chakra’s en zakken we in de liefdevolle, zachte haast meditatieve Kashmirische massage.

Han en ik vinden het fijn om in kleinere groepen te werken, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Het kan gebeuren dat iemand door een oefening of aanraking dusdanig geraakt wordt en uitgenodigd wordt om een proces aan te gaan. Deze tweedaagse blijken ontzettend van meerwaarde te kunnen zijn, wanneer hiervoor ruimte is en ik of mijn partner als space holder kan fungeren en jou door het proces kan begeleiden.

Deze tweedaagse wordt daarom gegeven aan een kleinere groep van max. 6 koppels.

Ja, wij zijn erbij op 12 en 13 mei!

Sacred Union Weekend

Zijn jullie al meer bekend met het Tantrisch aanraken van elkaar, het vertragen, dieper te ademen en te zakken in je lichaam? Of hebben jullie al meegedaan aan het Sacred Touch Weekend? Zien jullie elkaar en het lichaam als plekken om te eerbiedigen, als Heilig? Zijn jullie benieuwd hoe je elkaars heilige en meest intieme delen van het lichaam óók kunt aanraken, kunt eren? Vanuit de intentie “voel maar… zonder doel…”? Dan is deze Tantramassage workshop mogelijk iets voor jullie. 

We gaan tijdens dit weekend in op de magie van de Masculiene en Feminiene energie en hoe deze elkaar kunnen versterken. Zowel in jezelf als partners van elkaar, als Man en Vrouw. Ook gaan we onze meest bijzondere, intieme en heilige plekken van onze lichamen eren: de Yoni en de Lingam. Tijdens deze tweedaagse gaan jullie elkaars lichaam volledig masseren om te kunnen ontspannen en te openen, om daarna elkaars heilige plekken liefdevol en aandachtig te masseren, zonder dat er iets moet. Dit kan een bijzondere en helende ervaring zijn! Je wordt alleen uitgenodigd om te voelen en te ervaren wat er aan energie of juist aan blokkades naar bovenkomt. Door hier met liefdevolle aandacht bij te blijven, ondersteunend door je lief, kunnen deze blokkades juist opgeheven worden en voel je je vrijer en opener in dit gebied. 

Op de eerste dag is er aandacht voor de Masculiene energie en de Lingam en op dag twee zakken we in de Feminiene energie en is alle aandacht voor de Yoni. 

Net zoals bij het Sacred Touch weekend, vinden we het fijn om in kleinere groepen te werken, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Het kan gebeuren dat iemand door een oefening of aanraking dusdanig geraakt wordt en uitgenodigd wordt om een proces aan te gaan. Deze tweedaagse blijken ontzettend van meerwaarde te kunnen zijn, wanneer hiervoor ruimte is en ik of mijn partner als space holder kan fungeren en jou door het proces kan begeleiden.

Ook deze tweedaagse wordt daarom gegeven aan een kleinere groep van max. 6 koppels. 

Ervaringen van koppels die jullie voorgingen

Lieve Ellen en Han,

Jonge ouders, turbulente periode, waan van de dag, het gevoel hebben geleefd te worden.. we hadden behoefte aan verbinding en liefde; stilstaan bij onszelf als koppel en elkaar echt weer even zien.

De tweedaagse tantra massage workshop heeft ons dat volledig gebracht, maar tegelijkertijd nog zoveel meer. De warme, liefdevolle, open, eerlijke, kwetsbare setting die jullie neergezet hebben, zorgden ervoor dat wij onszelf open konden stellen voor verbinding en groei op het individuele level, als koppel, maar ook met de andere stellen.

We vonden (h)erkenning, liefde, rust, groei, inzicht en balans. Alles mocht er zijn zonder oordeel. De goed uitgekozen oefeningen, fijne locatie, heerlijke lunch en goed afgestemde, betrokken begeleiding droegen daar volledig aan bij.

We hebben lessen geleerd over onszelf als individu, als koppel en de patronen die er tussen ons zijn. Bovenal hebben we het gevoel dat onze basis en het vertrouwen enorm zijn versterkt. We zijn nog steeds aan het nagenieten.

Dank jullie voor alles.

Liefs,

Sander en Ilse

Lieve Han en Ellen

Onlangs hebben wij samen de tweedaagse tantramassage gevolgd bij jullie. Het was een onderdompeling in liefdevol samenzijn. Ellen wist een fijne veilige warme en open sfeer neer te zetten waarin ruimte was voor alles wat in het licht wilde komen, ook als dit moeilijke of oncomfortabele dingen waren.

Gedurende de twee dagen was er veel ruimte om te delen. Dit droeg bij aan het vertragen, maar ook aan het herkennen van stukken in jezelf door het verhaal van anderen.

De middagen stonden in het teken van masseren en dit hielp om echt in ons lichaam te zakken, ontspanning en overgave te vinden bij elkaar. Hierbij ging het niet zozeer over techniek maar veel meer over echt contact liefdevol contact maken. Iets wat heel duidelijk voelbaar was in de demonstraties van Ellen en Han.

Al met al een cadeautje voor onze relatie. 

Renee en Sjoerd

Ja, wij zijn erbij op 12 en 13 mei!

Lieve Ellen en Han,

Wat hebben we een super weekend gehad bij jullie. Het was een geweldige ervaring die we niet hadden willen missen.

Allereerst een geweldige locatie met goed verzorgd heerlijk eten prachtig opgemaakt, passend bij het thema. Ondanks dat we het best spannend vonden, voelden we ons gelijk vanaf het begin ontzettend op ons gemak door jullie warme en open benadering. Ook de sfeer binnen de groep maakte de dagen nog onvergetelijker.

Dankzij jullie hebben wij in een veilige liefdevolle sfeer Tantra kunnen ervaren, en daar nog lang van kunnen nagenieten.

Wij vinden het een aanrader voor ieder stel !!!!!!

Dikke knuffels,

Jan en Claudia

 

Lieve Ellen en Han,

Het was een bijzonder mooie, liefdevolle ervaring en ik denk dat dit het was voor ieder koppel, maar ook voor ieder individu op zich.  Onder jouw liefdevolle deskundige begeleiding heeft iedereen een beetje ‘ zijn ziel ‘  blootgelegd, zijn masker afgezet en zich opengesteld voor pure liefde.  Heel sereen, heel veilig, helemaal ‘zijn’ met je partner.  We hebben naar mijn gevoel even een glimp mogen opvangen van iets sacraals…. En dat kan alleen als je jezelf veilig, rustig, geliefd en vol vertrouwen voelt.

Maar dit is echt heel moeilijk uit te leggen aan de buitenwereld. Want verder dan ademhalingstechnieken, dansen, meditatie en massage kom ik niet als ik het aan mijn anderen moet uitleggen. Maar ze hebben zeker gezien dat we in een liefdesbubbel zaten.

Gelukkig hebben we een mapje meegekregen van jou en we proberen toch af en toe een avondje voor ‘ons’ te plannen. 

Vele lieve groetjes,

Rudi en Nancy

Dus wil jij:

 

💓 investeren in de relatie met jezelf en je partner?

 

💓je meer verbinden met je partner?

 

💓meer intimiteit en liefde ervaren in je relatie?

 

💓zakken vanuit je hoofd in je lichaam?

 

💓 je eigen verlangens en grenzen beter voelen en leren aangeven?

 

💓 de luchtigheid, humor en passie terugbrengen in je relatie?

 

💓 een prachtige ervaring toevoegen aan je lijst ‘mooie herinneringen samen’?

💓leren Tantrisch masseren? 

 

En….

 

💓 durf je buiten je comfortzone stappen en durf je het avontuur aan te gaan?

 

Ja? En geldt dat ook voor je partner? Dan is deze tweedaagse Sacred Touch Retreat iets voor jullie!

Ja, wij zijn erbij op 12 en 13 mei!

Tantramassage workshop
Locatie-tantramassage-workshop

Praktische info

12 en 13 mei 2023 Sacred Touch zonder overnachting

* Locatie “Buitenverblijf de Wijte” in Eefde, op zo’n 20 autominuten afstand van Deventer
* Beide dagen van 9:30 u tot 17:00 u
* 2 x uitgebreide, biologische lunch (er kan rekening worden gehouden met dieetwensen)
* Onbeperkt koffie en thee en versnaperingen inbegrepen
* Plek voor 6 koppels
* Uitgebreide reader. Zodat jullie het op jullie gemak thuis rustig kunnen nalezen en de ‘fijne kneepjes’ kunnen oefenen
* Spotifylijst met muziek uit de workshop om thuis de magische momenten nog eens te beleven
€749,- per koppel
* Voor 2 koppels die dit willen, is het mogelijk op locatie te overnachten voor een meerprijs van €95,-. Dit is dan af te rekenen met de eigenaren van de locatie. Zou je dit willen, geef dat even door. In de buurt zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden. 

Ja, wij zijn erbij op 12 en 13 mei!

Deze Sacred Touch Retreat geef ik samen met mijn lief Han Zuidinga, met wie ik al bijna 15 jaar samen ben, twee jongens groot mag brengen en ik ook de nodige hobbels heb gekend in onze relatie.

Tantra heeft ons in eerste instantie dichter bij onszelf gebracht, naar onze kern en vanuit deze puurheid geleerd om op een andere manier met elkaar contact te maken. Dit betekent niet dat we het altijd eens zijn met elkaar of dat we nooit ruzie hebben. Maar we communiceren wel eerlijker, directer, liefdevoller met elkaar. Ook is ons perspectief op seks en intimiteit enorm verbreed en daarmee ook veel leuker en interessanter geworden. 

Het heeft onze relatie zo’n verdieping gegeven en zo veel meer verbondendheid, dat we dit graag willen doorgeven.

Zien we jullie tijdens het Retreat?

Liefs,

Han en Ellen

Tantramassage workshop stellen