Sacred Touch Retreat 27 en 28 januari
voor liefdeskoppels

Laatste plek ipv €559,- nu voor €450,-

APK’tje voor jullie relatie:

 

Zijn jullie al een tijdje samen, maar is de sleur in jullie relatie geslopen?

✅ Vragen , kinderenwerk en social life veel aandacht en blijft daardoor weinig échte aandacht over voor elkaar?

✅  Kom je niet veel verder dan weer een avondje uiteten of samen onderuit gezakt hangen op de bank om de nieuwste Netflix serie erdoorheen te jagen?

✅ Merk je aan jezelf dat je jullie intimiteit wil verdiepen? Dat jullie beide maskers helemaal mogen zakken, jullie pantsers mogen smelten en jullie harten elkaar mogen raken?

✅  Hoe is de intimiteit tussen jullie? Zien en horen jullie elkaar nog écht? Delen jullie je verlangens, grenzen en angsten met elkaar? Spelen en experimenteren jullie samen? Of is het vooral ‘riedeltjes seks’ elke vrijdagavond?😉

✅ Of misschien ben je wel net in een nieuwe relatie gestapt? Wil je het misschien anders doen dan in voorgaande? In het voelen stappen, in de verbinding, in het vertragen, in het durven uitspreken van je verlangens, je grenzen? 

Herkenbaar?

✅ Wil jij je meer kunnen ontspannen en genieten tijdens het intiem zijn?

✅ Wil jij jezelf, je grenzen en verlangens serieus gaan nemen en deze leren uiten, zonder dat het gelijk ongemakkelijk voelt?

✅  Denk je tijdens de seks steeds vaker “is dit het nou?”

✅ Wil je de speelsheid en luchtigheid weer terugbrengen in jullie relatie? 

✅ Wil je leren hoe je elkaar kunt aanraken, zonder doel? Hoe je met elkaar kunt versmelten en hoe jullie de intimiteit naar een hoger niveau kunt brengen, zonder dat het meteen tot standaard seks moet leiden? 

Samen intiem ontspannen

Tijdens het Sacred Touch Retreat voor liefdeskoppels nemen mijn lief en ik jullie mee op een magische liefdesreis, waarin jullie precies dít gaan ervaren. 💓✨

Ja, wij zijn erbij op 27 en 28 januari!

Ervaringen van koppels die jullie voorgingen

Lieve Ellen en Han,

Jonge ouders, turbulente periode, waan van de dag, het gevoel hebben geleefd te worden.. we hadden behoefte aan verbinding en liefde; stilstaan bij onszelf als koppel en elkaar echt weer even zien.

De tweedaagse tantra massage workshop heeft ons dat volledig gebracht, maar tegelijkertijd nog zoveel meer. De warme, liefdevolle, open, eerlijke, kwetsbare setting die jullie neergezet hebben, zorgden ervoor dat wij onszelf open konden stellen voor verbinding en groei op het individuele level, als koppel, maar ook met de andere stellen.

We vonden (h)erkenning, liefde, rust, groei, inzicht en balans. Alles mocht er zijn zonder oordeel. De goed uitgekozen oefeningen, fijne locatie, heerlijke lunch en goed afgestemde, betrokken begeleiding droegen daar volledig aan bij.

We hebben lessen geleerd over onszelf als individu, als koppel en de patronen die er tussen ons zijn. Bovenal hebben we het gevoel dat onze basis en het vertrouwen enorm zijn versterkt. We zijn nog steeds aan het nagenieten.

Dank jullie voor alles.

Liefs,

Sander en Ilse

Lieve Han en Ellen

Onlangs hebben wij samen de tweedaagse tantramassage gevolgd bij jullie. Het was een onderdompeling in liefdevol samenzijn. Ellen wist een fijne veilige warme en open sfeer neer te zetten waarin ruimte was voor alles wat in het licht wilde komen, ook als dit moeilijke of oncomfortabele dingen waren.

Gedurende de twee dagen was er veel ruimte om te delen. Dit droeg bij aan het vertragen, maar ook aan het herkennen van stukken in jezelf door het verhaal van anderen.

De middagen stonden in het teken van masseren en dit hielp om echt in ons lichaam te zakken, ontspanning en overgave te vinden bij elkaar. Hierbij ging het niet zozeer over techniek maar veel meer over echt contact liefdevol contact maken. Iets wat heel duidelijk voelbaar was in de demonstraties van Ellen en Han.

Al met al een cadeautje voor onze relatie. 

Renee en Sjoerd

Ja, wij zijn erbij op 27 en 28 januari!

Echte verbinding met jezelf, echte verbinding met je partner

Liefde en geluk zijn wat mij betreft twee werkwoorden; het gaat niet altijd vanzelf en je zal het contact met jezelf en je partner actief moeten blijven opzoeken om te weten waar je zelf staat en van daaruit de ander te vinden.

De uitspraak “of je investeert in je relatie of je bent aan het vertrekken”  vind ik behoorlijk kloppend. Het leven is één en al beweging en groei je als mens stap voor stap. Je bent op je eigen levenspad, net zoals je partner. Maar hoe kun je dan, naast alles dat het leven ook van je vraagt, in hartsverbinding met je partner komen en blijven?

Voor mij is de levensvisie van Tantra een hele mooie manier om in eerste instantie met jezelf, met je hart, in verbinding te komen en van daaruit contact te maken met je partner. Dit betekent vertragen, naar binnen keren, nieuwsgierig zijn naar alles wat wat er in je leeft en dit allemaal zonder oordeel doorvoelen en omarmen, zowel het licht als het donker. Kwetsbaar mogen zijn, angsten en grenzen tegenkomen én aangeven.

Maar ook genot mogen ervaren, verlangens voelen en ook deze mogen uiten. Aanraken met aandacht, zonder doel en vanuit het hart vind ik één van de meest verbindende manieren van samenzijn, van intimiteit. Je verbindt je op een dieper niveau met de ander, ongedwongen en liefdevol, met een vleugje humor en luchtigheid. Er is geen moeten, er is geen ‘zo hoort het’, er is alleen het moment waarin dat ontstaat, wat zich mag ontvouwen.

Dat is wat mij betreft wat een Tantrische massage is. Het heeft mij en mijn partner ontzettend veel gebracht en daarom wil ik dit doorgeven aan alle koppels die meer verbinding en intimiteit in hun relatie willen ervaren.

Komen jullie het samen ervaren tijdens het Sacred Touch Retreat op 27 en 28 januari?

Sacred Touch Retreat

Voor deze tweedaagse Tantramassage workshop is het niet noodzakelijk om al ervaring met Tantra te hebben. Tijdens het retreat vertel ik je beknopt wat Tantra voor mij betekent, want het gaat in mijn beleving vooral om het ervaren en daarom nodigen Han en ik je in eerste instantie uit om te vertragen en te verstillen in jezelf.

Via meditatie en beweging zak je steeds dieper in je lichaam en in je gevoel. Zo kun je beter contact maken met dat wat er in je leeft. Doordat wij een veilige space creëren kun je naar je partner uiten wat bijvoorbeeld liefde en intimiteit écht voor jou betekenen.

In de oefeningen kan het zijn dat bepaalde patronen en dynamieken in jullie relatie worden uitvergroot en worden jullie uitgenodigd dit in alle eerlijkheid en kwetsbaarheid te onderzoeken. Dit kan confronterend en intens zijn, maar vooral ook enorm verbindend!

Weet dat er alle ruimte is om te doorvoelen wat er gevoeld wil worden en dat wij er voor jou en je partner zijn. 

Na de heerlijke lunch zullen Han en ik op de eerste de massage van de achterzijde voordoen, waarbij we ons vooral focussen op het bekkengebied en we de levensenergie (vaak afgebeeld als de Kundalini Slang die ligt te slapen achter het Sacrum) uitnodigen te ontwaken en door het lichaam te verspreiden. Op dag 2 zakken we in de liefdevolle, zachte haast meditatieve Kashmirische massage.

Ja, wij zijn erbij op 27 en 28 januari!

Ervaringen van koppels die jullie voorgingen

Lieve Ellen en Han,

Wat hebben we een super weekend gehad bij jullie. Het was een geweldige ervaring die we niet hadden willen missen.

Allereerst een geweldige locatie met goed verzorgd heerlijk eten prachtig opgemaakt, passend bij het thema. Ondanks dat we het best spannend vonden, voelden we ons gelijk vanaf het begin ontzettend op ons gemak door jullie warme en open benadering. Ook de sfeer binnen de groep maakte de dagen nog onvergetelijker.

Dankzij jullie hebben wij in een veilige liefdevolle sfeer Tantra kunnen ervaren, en daar nog lang van kunnen nagenieten.

Wij vinden het een aanrader voor ieder stel !!!!!!

Dikke knuffels,

Jan en Claudia

 

Lieve Ellen en Han,

Het was een bijzonder mooie, liefdevolle ervaring en ik denk dat dit het was voor ieder koppel, maar ook voor ieder individu op zich.  Onder jouw liefdevolle deskundige begeleiding heeft iedereen een beetje ‘ zijn ziel ‘  blootgelegd, zijn masker afgezet en zich opengesteld voor pure liefde.  Heel sereen, heel veilig, helemaal ‘zijn’ met je partner.  We hebben naar mijn gevoel even een glimp mogen opvangen van iets sacraals…. En dat kan alleen als je jezelf veilig, rustig, geliefd en vol vertrouwen voelt.

Maar dit is echt heel moeilijk uit te leggen aan de buitenwereld. Want verder dan ademhalingstechnieken, dansen, meditatie en massage kom ik niet als ik het aan mijn anderen moet uitleggen. Maar ze hebben zeker gezien dat we in een liefdesbubbel zaten.

Gelukkig hebben we een mapje meegekregen van jou en we proberen toch af en toe een avondje voor ‘ons’ te plannen. 

Vele lieve groetjes,

Rudi en Nancy

Dus wil jij:

 

💓 investeren in de relatie met jezelf en je partner?

 

💓je meer verbinden met je partner?

 

💓meer intimiteit en liefde ervaren in je relatie?

 

💓zakken vanuit je hoofd in je lichaam?

 

💓 je eigen verlangens en grenzen beter voelen en leren aangeven?

 

💓 de luchtigheid, humor en passie terugbrengen in je relatie?

 

💓 een prachtige ervaring toevoegen aan je lijst ‘mooie herinneringen samen’?

 

En….

 

💓 durf je buiten je comfortzone stappen en durf je het avontuur aan te gaan?

 

Ja? En geldt dat ook voor je partner? Dan is deze tweedaagse Sacred Touch Retreat iets voor jullie!

Ja, wij zijn erbij op 27 en 28 januari!

Tantramassage workshop
Locatie-tantramassage-workshop

Praktische info

27 en 28 januari 2023 Sacred Touch zonder overnachting

* Locatie “Buitenverblijf de Wijte” in Eefde, op zo’n 20 autominuten afstand van Deventer
* Beide dagen van 9:30 u tot 17:00 u
* 2 x uitgebreide, biologische lunch (er kan rekening worden gehouden met dieetwensen)
* Onbeperkt koffie en thee en versnaperingen inbegrepen
* Plek voor 6 koppels
* Uitgebreide reader. Op jullie gemak thuis intieme momenten beleven en de ‘fijne kneepjes’ te kunnen oefenen
* Spotifylijst met muziek uit de workshop om thuis de magische momenten nog eens te beleven
€450,- per koppel
* Voor 2 koppels die dit willen, is het mogelijk op locatie te overnachten voor een meerprijs van €95,-. Dit is dan af te rekenen met de eigenaren van de locatie. Zou je dit willen, geef dat even door. In de buurt zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden. 

Ja, wij zijn erbij op 27 en 28 januari!

Deze Sacred Touch Retreat geef ik samen met mijn lief Han Zuidinga, met wie ik al bijna 15 jaar samen ben, twee jongens groot mag brengen en ik ook de nodige hobbels heb gekend in onze relatie.

Tantra heeft ons in eerste instantie dichter bij onszelf gebracht, naar onze kern en vanuit deze puurheid geleerd om op een andere manier met elkaar contact te maken. Dit betekent niet dat we het altijd eens zijn met elkaar of dat we nooit ruzie hebben. Maar we communiceren wel eerlijker, directer, liefdevoller met elkaar. Ook is ons perspectief op seks en intimiteit enorm verbreed en daarmee ook veel leuker en interessanter geworden. 

Het heeft onze relatie zo’n verdieping gegeven en zo veel meer verbondendheid, dat we dit graag willen doorgeven.

Zien we jullie tijdens het Retreat?

Liefs,

Han en Ellen

Tantramassage workshop stellen