Samen intiem ontspannen

Ben je het thuiswerken zat? Vind je de scheidslijn tussen thuis en werk moeilijk te behappen? Is je partner inmiddels je collega met wie je zit te werken aan de keukentafel, terwijl de kids spelen in dezelfde ruimte?

Het is voor iedereen doorbijten deze tijd. Dat kan een vol hoofd opleveren, spanning in je lijf en een relatie die onder druk staat. Wanneer zijn jij en je partner voor het laatst intiem geweest of hebben jullie voor het laatst gepraat? Of is snelle seks jullie antwoord? Voel je je dan wel echt verbonden?

Je zou het echt graag anders zien, maar hoe dan?

Ik heb nu iets leuks voor je. Als holistisch masseur en intimiteitscoach bied ik jou deze video’s voor meer rust, ontspanning en verbinding met je partner.  Tijdens deze video’s leer ik je hoe: 

N

Je jezelf uit je kunt hoofd halen en naar het NU kunt brengen

N

Je jezelf tot rust kunt brengen

N

Je vanuit rust en ontspanning intiem kunt zijn met je partner

N

Je je partner een heerlijke massage kunt geven en heb je meteen een moment samen gecreëerd (plan meteen een moment in waarin jullie de rollen omdraaien 😉).

N

Je jezelf op een andere, liefdevolle manier met je partner in verbinding kunt brengen. Dat kan in dezelfde tijd als ‘even snelle seks’, maar dan met een gevoel van echte verbinding en eenheid.

Samen intiem ontspannen

Ellen van den Berg, intimiteitscoach en holistisch masseur

De afgelopen jaren heeft mijn ont-wikkeling een behoorlijk groei doorgemaakt. Dat komt door mijn ervaring als holistisch masseur, mijn opleiding op het gebied van intimiteit, vrouwelijkheid en seksualiteit en interesse in psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Als ervaringsdeskundige van twee depressies en een persoonlijkheidsstoornis weet ik hoe het is om ver van jezelf af te staan en hoe de diepste en donkerste krochten van je ziel eruit kunnen zien. En daarmee hoeveel invloed dit heeft op je (liefdes-) relaties. Tegenwoordig begeleid ik zowel vrouwen als mannen naar ontspanning, naar het voelen en de reis naar de binnen en het leren verstaan van de signalen die het lichaam afgeeft.  Aan vrouwen bied ik ook de mogelijkheid om via lichaamswerk hun vrouwelijkheid en sensualiteit te onderzoeken.

Ervaringen

Je filmpjes doen echt veel met ons. We hebben vandaag een massagetafel besteld, zodat we elkaar meer kunnen gaan masseren.

Echt heel fijn, we zitten in een hele fijne flow samen!

Merel, 38 jaar

Afgelopen zaterdag heb ik samen met mijn partner de filmpjes gekeken met de oefeningen om samen met je partner te doen. Dat was echt heel fijn, we hebben een mooie avond gehad samen! Dank je wel voor je inspiratie!

Linda, 42 jaar

Ontvang nu de drie video’s

En ontdek hoe je vanuit ontspanning meer intiem kunt zijn met je partner.