Sacred Love Retreats

2 Verschillende Tantramassage workshops voor liefdeskoppels

Eerstvolgende data:

16 en 17 september 2023
10 en 11 november 2023

Sta jij er nog wel eens bij stil hoe bijzonder het is om met die Ene persoon samen te zijn? Die Ene waarvan je die heerlijke kriebels in je onderbuik krijgt? Die Ene met wie je al die diepe dalen en hoge pieken hebt beleefd? Die Ene met wie je hoopt heel oud en grijs te worden? Die Ene met wie je ervaart wat Heilige Liefde is en bereid bent daar alles voor te doen?

In de waan van de dag, met volle agenda’s, kinderen, vrienden en familie, kan het zijn dat je die Ene een beetje uit het oog verliest en waarmee de verbinding minder intens wordt. Daar heb je geen schuld aan, dat gaat soms gewoon zo.

Maar voel je dat je die verbinding weer aan wilt gaan en het vuurtje van deze Heilige Liefde weer wilt laten oplaaien, kom dan samen naar één van de Sacred Love Tweedaagse, Tantramassage workshops, waarbij jullie weer leren van hart tot hart contact te maken, elkaar écht te voelen en te zien. Weg uit de sleur en tools meekrijgen om jullie relatie te verdiepen en naar een hoger niveau te tillen. 

 Checklist: hoe staat jullie relatie erbij?

 

✅ Zijn jullie al een tijdje samen, maar is de sleur in jullie relatie geslopen?

✅ Vragen kinderen, werk en social life veel aandacht en blijft daardoor weinig échte aandacht over voor elkaar?

✅  Kom je niet veel verder dan weer een avondje uiteten of samen onderuit gezakt hangen op de bank om de nieuwste Netflix serie erdoorheen te jagen?

✅ Voel je wel dat er een diepe verbinding is tussen jullie, maar komt dit in het dagelijks leven niet zo tot naar voren en zou je hier meer uiting aan willen geven?

✅ Merk je aan jezelf dat je jullie intimiteit wil verdiepen? Dat jullie beide maskers helemaal mogen zakken, jullie pantsers mogen smelten en jullie harten elkaar mogen raken?

✅  Hoe is de intimiteit tussen jullie? Zien en horen jullie elkaar nog écht? Delen jullie je verlangens, grenzen en angsten met elkaar? Spelen en experimenteren jullie samen? Of is het vooral ‘riedeltjes seks’ elke vrijdagavond?😉

✅ Of misschien ben je wel net in een nieuwe relatie gestapt? Wil je het misschien anders doen dan in voorgaande? In het voelen stappen, in de verbinding, in het vertragen, in het durven uitspreken van je verlangens, je grenzen? 

Herkenbaar?

✅ Wil jij je meer kunnen ontspannen en genieten tijdens het intiem zijn?

✅ Wil jij jezelf, je grenzen en verlangens serieus gaan nemen en deze leren uiten, zonder dat het gelijk ongemakkelijk voelt?

✅  Voel je dat je je op een andere manier met je (nieuwe) liefde verbinding wilt maken. Gun je jezelf een nieuwe start, die gebaseerd is op puurheid, kwetsbaarheid, plezier maken en vervulling?

✅ Wil je de speelsheid en luchtigheid weer terugbrengen in jullie relatie? 

✅ Hoe je elkaar kunt aanraken, zonder doel. Hoe je kunt oefenen en spelen met verlangens en grenzen aangeven. Hoe je met elkaar kunt versmelten en hoe jullie intimiteit naar een hoger niveau kunt brengen, zonder dat het meteen tot standaard seks moet leiden. 

Tijdens de Sacred Love Retreats voor liefdeskoppels nemen mijn partner en ik jullie mee op een magische liefdesreis, waarin jullie precies dít gaan ervaren. 💓✨

 

Samen intiem ontspannen

Ervaringen

Lieve Ellen en Han,

Jonge ouders, turbulente periode, waan van de dag, het gevoel hebben geleefd te worden.. we hadden behoefte aan verbinding en liefde; stilstaan bij onszelf als koppel en elkaar echt weer even zien.

De tweedaagse tantra massage workshop heeft ons dat volledig gebracht, maar tegelijkertijd nog zoveel meer. De warme, liefdevolle, open, eerlijke, kwetsbare setting die jullie neergezet hebben, zorgden ervoor dat wij onszelf open konden stellen voor verbinding en groei op het individuele level, als koppel, maar ook met de andere stellen.

We vonden (h)erkenning, liefde, rust, groei, inzicht en balans. Alles mocht er zijn zonder oordeel. De goed uitgekozen oefeningen, fijne locatie, heerlijke lunch en goed afgestemde, betrokken begeleiding droegen daar volledig aan bij.

We hebben lessen geleerd over onszelf als individu, als koppel en de patronen die er tussen ons zijn. Bovenal hebben we het gevoel dat onze basis en het vertrouwen enorm zijn versterkt. We zijn nog steeds aan het nagenieten.

Dank jullie voor alles.

Liefs,

Sander en Ilse

Lieve Ellen en Han,

Wat hebben we een super weekend gehad bij jullie. Het was een geweldige ervaring die we niet hadden willen missen.

Allereerst een geweldige locatie met goed verzorgd heerlijk eten prachtig opgemaakt, passend bij het thema. Ondanks dat we het best spannend vonden, voelden we ons gelijk vanaf het begin ontzettend op ons gemak door jullie warme en open benadering. Ook de sfeer binnen de groep maakte de dagen nog onvergetelijker.

Dankzij jullie hebben wij in een veilige liefdevolle sfeer Tantra kunnen ervaren, en daar nog lang van kunnen nagenieten.

Wij vinden het een aanrader voor ieder stel !!!!!!

Dikke knuffels,

Jan en Claudia

Lieve Ellen en Han,

Wat was het een intense beleving!

Heel mooi hoe jullie dit samen hebben gedaan en begeleid. De mooie ruimte, de geweldig aansluitende en betekenisvolle lunch. Meer dan een fantastische ervaring. 

Beide dagen met fijne mensen, mooi uitgekozen muziek en ruimte voor dans, lach en een traan. 

Heel waardevol om via deze 2-daagse massageworkshop onze relatie te verdiepen en elkaar weer even echt te “zien”!

Respect voor jullie moed om dit op te zetten en je dromen gevoel te volgen.

Wij zouden open staan voor een vervolg en verdieping.

Liefs,

Daniël en Karin

Echte verbinding met jezelf, echte verbinding met je partner

Liefde en geluk zijn wat mij betreft twee werkwoorden; het gaat niet altijd vanzelf en je zal het contact met jezelf en je partner actief moeten blijven opzoeken om te weten waar je zelf staat en van daaruit de ander te vinden. De uitspraak “of je investeert in je relatie of je bent aan het vertrekken”  vind ik behoorlijk kloppend. Het leven is één en al beweging en groei je als mens stap voor stap. Je bent op je eigen levenspad, net zoals je partner. Maar hoe kun je dan, naast alles dat het leven ook van je vraagt, in hartsverbinding met je partner komen en blijven?

Voor mij is de levensvisie van Tantra een hele mooie manier om in eerste instantie met jezelf, met je hart, in verbinding te komen en van daaruit contact te maken met je partner. Dit betekent vertragen, naar binnen keren, nieuwsgierig zijn naar alles wat wat er in je leeft en dit allemaal zonder oordeel doorvoelen en omarmen, zowel het licht als het donker. Kwetsbaar mogen zijn, angsten en grenzen tegenkomen én aangeven. Maar ook genot mogen ervaren, verlangens voelen en ook deze mogen uiten. Aanraken met aandacht, zonder doel en vanuit het hart vind ik één van de meest verbindende manieren van samenzijn, van intimiteit. Je verbindt je op een dieper niveau met de ander, ongedwongen en liefdevol, met een vleugje humor en luchtigheid. Er is geen moeten, er is geen ‘zo hoort het’, er is alleen het moment waarin dat ontstaat, wat zich mag ontvouwen.

Dat is wat mij betreft wat een Tantrische massage is. Het heeft mij en mijn partner ontzettend veel gebracht en daarom wil ik dit doorgeven aan alle koppels die meer verbinding en intimiteit in hun relatie willen ervaren. Komen jullie het samen ervaren tijdens één van de twee Tantramassage workshops, de Sacred Love Retreats voor liefdeskoppels?
 

Sacred Touch Retreat

Tijdens deze tweedaagse Tantramassage workshop nodigen Han en ik je uit om te vertragen en te verstillen in jezelf. Via meditatie en beweging zak je steeds dieper in je lichaam en in je gevoel. Zo kun je beter contact maken met dat wat er in je leeft. Doordat wij een veilige space creëren kun je naar je partner uiten wat bijvoorbeeld liefde en intimiteit écht voor jou betekenen. In de oefeningen kan het zijn dat bepaalde patronen en dynamieken in jullie relatie worden uitvergroot en worden jullie uitgenodigd dit in alle eerlijkheid en kwetsbaarheid te onderzoeken. Dit kan confronterend en intens zijn. Weet dat er alle ruimte is om te doorvoelen wat er gevoeld wil worden en dat wij er voor jou en je partner zijn. 

Na de heerlijke lunch zullen Han en ik op de eerste de massage van de achterzijde voordoen, waarbij we ons vooral focussen op het bekkengebied en we de levensenergie (vaak afgebeeld als de Kundalini Slang die ligt te slapen achter het Sacrum) uitnodigen te ontwaken en door het lichaam te verspreiden. Op dag 2 zakken we in de liefdevolle, zachte haast meditatieve Kashmirische massage. 

Boek je de tweedaagse, dan zijn dit 2 losse dagdelen en kun je ervoor kiezen naar huis te gaan of een hotelletje in de buurt te boeken. Deze staat nu gepland op 27 en 28 januari. Zie onder voor meer info. 

 

Sacred Union Retreat

Zijn jullie al meer bekend met het Tantrisch aanraken van elkaar, het kunnen vertragen, dieper te ademen en te zakken in je lichaam? Zien jullie elkaar en het lichaam als plekken om te eerbiedigen, als Heilig? Dan is deze Tantramassage workshop mogelijk iets voor jullie. 

We gaan in op de magie van Masculiene en Feminiene energie en hoe deze elkaar kunnen versterken. Zowel in jezelf als als Man en Vrouw. Ook gaan we onze meest bijzondere, intieme en heilige plekken van onze lichamen eren: de Yoni en de Lingam. Tijdens dit Retreat gaan jullie elkaars lichaam volledig masseren om te kunnen ontspannen en te openen, om daarna elkaars heilige plekken liefdevol en aandachtig te masseren, zonder dat er iets moet. Je wordt alleen uitgenodigd om te voelen en ervaren wat er aan energie of juist aan blokkades naar bovenkomt. Door hier met liefdevolle aandacht bij te blijven, ondersteunend door je lief, kunnen deze blokkades juist opgeheven worden en voel je je vrijer en opener in dit gebied. 

Op de eerste dag is er aandacht voor de Masculiene energie en de Lingam en op dag twee zakken we in de Feminiene energie en is alle aandacht voor de Yoni. 

Dit Retreat zal gegeven worden aan een kleinere intiemere groep.  

Zie onder voor meer info.

Locatie-tantramassage-workshop

Ervaringen

Lieve Ellen en Han,

Wat een bijzonder mooi tantraweekend mochten wij beleven op het buitenverblijf de Wijtte in Eefde.

We hadden een bijzondere en warme ontvangst door jullie als liefdevol stel. Met koffie en/of thee met heerlijke zelfgemaakte koek. We maakten kennis met de andere 3 stellen die ook deelnamen aan deze workshop. Al snel ontstond er een goede band met elkaar, héél bijzonder; en konden wij gevoelens delen die bij een ieder van ons naar boven kwamen. Alles mocht er ook zijn qua emoties; het was af en toe een emotionele rollercoaster waarin jij ons bleef coachen, waardoor een ieder zich gehoord en gezien mocht voelen. Dit alles omringd door jou, prachtige en met zorg uitgekozen muziek, die dit alles compleet maakte.

In deze tweedaagse workshop zat een super mooie opbouw, s’ morgens de meer theoretisch, maar ook praktische verdiepende relatieoefeningen. Contact maken met jezelf en je partner. ’s Middags mochten wij elkaar als stel masseren waarbij Ellen ons coachte; het sleutelwoord hierbij was ‘vertragen’.

Dit alles op een zeer mooie landelijke idyllische locatie met een overheerlijk geserveerde lunch. Toegepast op het thema van de dag. Héél creatief. De veiligheid en integriteit werden gewaarborgd door Ellen en haar partner Han, bij deze tweedaagse workshop.

Ellen wat was het mooi om zo één van je dromen te mogen verwezenlijken. Een absolute aanrader voor elk stel, die hun relatie wil verdiepen. Een bijzondere investering.

Ellen en Han: nogmaals super bedankt voor deze bijzondere tweedaagse workshop.

Anja en Egbert 

Onlangs hebben wij samen de tweedaagse tantramassage gevolgd bij Ellen en Han. Het was een onderdompeling in liefdevol samenzijn. Ellen wist een fijne veilige warme en open sfeer neer te zetten waarin ruimte was voor alles wat in het licht wilde komen, ook als dit moeilijke of oncomfortabele dingen waren.

Gedurende de twee dagen was er veel ruimte om te delen. Dit droeg bij aan het vertragen, maar ook aan het herkennen van stukken in jezelf door het verhaal van anderen.

De middagen stonden in het teken van masseren en dit hielp om echt in ons lichaam te zakken, ontspanning en overgave te vinden bij elkaar. Hierbij ging het niet zozeer over techniek maar veel meer over echt contact liefdevol contact maken. Iets wat heel duidelijk voelbaar was in de demonstraties van Ellen en Han.

Al met al een cadeautje voor onze relatie. 

Renee en Sjoerd

Lieve Ellen en Han,

Het was een bijzonder mooie, liefdevolle ervaring en ik denk dat dit het was voor ieder koppel, maar ook voor ieder individu op zich.  Onder jouw liefdevolle deskundige begeleiding heeft iedereen een beetje ‘ zijn ziel ‘  blootgelegd, zijn masker afgezet en zich opengesteld voor pure liefde.  Heel sereen, heel veilig, helemaal ‘zijn’ met je partner.  We hebben naar mijn gevoel even een glimp mogen opvangen van iets sacraals…. En dat kan alleen als je jezelf veilig, rustig, geliefd en vol vertrouwen voelt.

Maar dit is echt heel moeilijk uit te leggen aan de buitenwereld. Want verder dan ademhalingstechnieken, dansen, meditatie en massage kom ik niet als ik het aan mijn anderen moet uitleggen. Maar ze hebben zeker gezien dat we in een liefdesbubbel zaten.

Gelukkig hebben we een mapje meegekregen van jou en we proberen toch af en toe een avondje voor ‘ons’ te plannen. 

Vele lieve groetjes,

Rudi en Nancy

Dus wil jij:

 

💓 investeren in de relatie met jezelf en je partner?

 

💓je meer verbinden met je partner?

 

💓meer intimiteit en liefde ervaren in je relatie?

 

💓zakken vanuit je hoofd in je lichaam?

 

💓 je eigen verlangens en grenzen beter voelen en leren aangeven?

 

💓 de luchtigheid, humor en passie terugbrengen in je relatie?

 

💓 een prachtige ervaring toevoegen aan je lijst ‘mooie herinneringen samen’?

 

En….

 

💓 durf je buiten je comfortzone stappen en durf je het avontuur aan te gaan?

 

Ja? En geldt dat ook voor je partner? Dan is deze tweedaagse Sacred Touch Retreat iets voor jullie!

 

 

 

Zeggen jullie JA tegen de liefde en wil je jullie relatie naar een hoger niveau tillen? Geef jullie dan op! ➡

Agenda: 

 

16 en 17 december 2022 Sacred Touch Retreat

* Locatie “Welkom in het verre Oosten” in Wijhe, op zo’n 20 autominuten afstand van Deventer
* Van vrijdagochtend van 9:30 u tot zaterdagmiddag 17:00 u
* 2 x lunch, 1 x diner, 1 x ontbijt
* Onbeperkt koffie en thee en versnaperingen inbegrepen
* 1 Overnachting
* Plek voor 7 koppels
* Uitgebreide reader. Op jullie gemak thuis intieme momenten beleven en de ‘fijne kneepjes’ te kunnen oefenen
* Spotifylijst met muziek uit de workshop om thuis de magische momenten nog eens te beleven
* Voor 1 november Early Bird €933,-, daarna €999,- per koppel

27 en 28 januari 2023 Sacred Touch zonder overnachting

* Locatie “Buitenverblijf de Wijte” in Eefde, op zo’n 20 autominuten afstand van Deventer
* Beide dagen van 9:00 u tot 17:00 u
* 2 x lunch
* Onbeperkt koffie en thee en versnaperingen inbegrepen
* Plek voor 6 koppels
* Uitgebreide reader. Op jullie gemak thuis intieme momenten beleven en de ‘fijne kneepjes’ te kunnen oefenen
* Spotifylijst met muziek uit de workshop om thuis de magische momenten nog eens te beleven
* €450,- per koppel
* Voor 2 koppels die dit willen, is het mogelijk op locatie te overnachten voor een meerprijs van €95,-. Dit is dan af te rekenen met de eigenaren van de locatie. Zou je dit willen, geef dat even door. In de buurt zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden. 

10 en 11 maart 2023 Sacred Union Retreat

* Locatie “Welkom in het verre Oosten” in Wijhe, op zo’n 20 autominuten afstand van Deventer
* Van vrijdagochtend van 9:30 u tot zaterdagmiddag 17:00 u
* 2 x lunch, 1 x diner, 1 x ontbijt
* Onbeperkt koffie en thee en versnaperingen inbegrepen
* 1 Overnachting
* Plek voor 5 koppels
* Uitgebreide reader. Op jullie gemak thuis intieme momenten beleven en de ‘fijne kneepjes’ te kunnen oefenen
* Spotifylijst met muziek uit de workshop om thuis de magische momenten nog eens te beleven
*Dit retreat zit vol

Juni 2023 Sacred Union Retreat

* Locatie “Welkom in het verre Oosten” in Wijhe, op zo’n 20 autominuten afstand van Deventer
* Van vrijdagochtend van 9:30 u tot zaterdagmiddag 17:00 u
* 2 x lunch, 1 x diner, 1 x ontbijt
* Onbeperkt koffie en thee en versnaperingen inbegrepen
* 1 Overnachting
* Plek voor 5 koppels
* Uitgebreide reader. Op jullie gemak thuis intieme momenten beleven en de ‘fijne kneepjes’ te kunnen oefenen
* Spotifylijst met muziek uit de workshop om thuis de magische momenten nog eens te beleven
* Voor 1 april Early Bird €999,-, daarna €1059,- per koppel

Deze Sacred Love Retreats geef ik samen met mijn partner Han, met wie ik sinds 2008 samen ben en 2 prachtige zoons heb. We kennen diepe dalen en prachtige hoogtepunten in onze relatie. We weten hoe de buitenwereld aan je kan trekken en hoe uitdagend het kan zijn om steeds maar weer te investeren in de relatie, in de liefde en elkaar te blijven vinden. Maar door verschillende technieken uit de Tantrische visie en vooral het elkaar met aandacht aanraken en zien, vinden we elkaar steeds weer terug.💞 

Tantramassage workshop stellen

Nieuwsgierig naar Tantra? In dit filmpje neem ik je mee in 2 Tantrische oefeningen die je met je partner thuis zou kunnen doen.

Veel gestelde vragen

Moet ik al ervaring hebben met Tantra?

Nee, dat hoeft niet. We beginnen bij, wat voor mij, de basis is. Weet dat er tig verschillende visies op Tantra zijn, zoals ik ook de mijne heb. Jullie hoeven ook niet de hele massage tot in de puntjes goed uit te voeren, daar gaat het niet om. Wij laten alleen zien wat er mogelijk is. Daarom hoef je ook niet perse bekend te zijn met Tantra.

De uitnodiging is altijd “doe wat goed voelt en respecteer je eigen grenzen”. Het gaat vooral om het voelen, de verbinding en de flow waar je samen in zit. Daarbij krijgen jullie een map mee met daarin de uitleg, zodat jullie het thuis nog eens na kunnen kijken.

Wat komt er aan bod tijdens de workshop?

In onze maatschappij zitten we zo ontzettend veel in ons hoofd en vergeten we contact te maken met ons lichaam, laat staan dat we het bewust voelen en ernaar luisteren. Om eerst te kunnen zakken gaan we eerst heel bewust voelen. Als een toeschouwer kijk je naar je gehele zijn; je gevoelens, je fysieke gewaarwordingen, je gedachten, je ademhaling.

Om ons lichaam echt wakker te maken gaan we ook bewegen. Hierdoor kom je meer in het nu, vallen “hoofddingen” naar de achtergrond en komt er meer ruimte voor wat je voelt. Vanuit dat gevoel ga je met je partner contact maken, dat gaat voorbij de dagelijkse beslommeringen en geeft daarmee verdieping aan jullie relatie. Ook is er ruimte voor inquiry (zelfonderzoek), op het gebied van liefde en intimiteit, wat je vervolgens met je partner deelt.

En natuurlijk de 2 massages zelf.

Is het de bedoeling dat ik bloot ga?

Voor de lunch is het fijn om gemakkelijk zittende kleding aan te hebben. Na de lunch is het voor zowel degene die masseert als degene die gemasseerd wordt de uitnodiging om een sarong om te doen. Degene die gemasseerd word mag tijdens de massage helemaal bloot, degene die masseert houdt zijn/haar slip aan. Maar mocht je er toch comfortabeler bij voelen om een slip, bh of hemdje aan te houden, dan is dat voor jou zo. Voel altijd wat voor jou kloppend is.

Hoeveel stellen doen er mee en zitten we heel dichtbij elkaar?

Er is plek voor maximaal 6 stellen. Momenteel hebben zich vier stellen aangemeld. De ruimte is groot genoeg om met zijn tweetjes jullie eigen plekje te hebben, zonder het gevoel te hebben dat een ander stel jullie op de lip zit.

Komt er seks voor tijdens de workshop?

Nee, het is niet de bedoeling dat mensen seks met elkaar gaan hebben tijdens de workshop. Het is wel intiem, je zult mensen naakt zien, mogelijk zelf ook naakt zijn. Maar het gaat om de verbinding met elkaar. Dat kan zich uiten in een zoen, een knuffel, strelingen, maar ik zal zorgen voor een omgeving waar iedereen zich veilig voelt en daarom zal ik ervoor waken dat het niet verder zal gaan dan dit. Want het kan wel zijn, dat stellen zich weer enorm tot elkaar toe aangetrokken voelen.