Tweedaagse Tantramassage workshop voor stellen 💞

Een verdiepende ervaring in jullie relatie, om van hart tot hart contact te leren maken en elkaar weer te voelen en te zien. Even weg uit de sleur en tools meekrijgen om het thuis voort te zetten tijdens deze Tantra massageworkshop voor stellen.


Hoe staat jullie relatie erbij?

Zijn jullie al een tijdje samen, maar is de sleur in jullie relatie geslopen? Vragen kinderen, het werk, familie en vrienden een hoop aandacht, dat je met alle liefde geeft, maar blijft daardoor weinig échte aandacht over voor elkaar? Kom je niet veel verder dan weer een avondje uiteten of samen onderuit gezakt hangen op de bank om de nieuwste Netflix serie erdoorheen te jagen?

Hoe is de intimiteit tussen jullie? Zien en horen jullie elkaar nog écht? Raken jullie elkaar nog echt aan? Spelen en experimenteren jullie samen? Kunnen jullie openlijk over jullie verlangens, grenzen en angsten praten?  Voel je verbinding, passie, liefde en voelen jullie je vrij tijdens het vrijen? Of is het vooral ‘riedeltjes sex’ elke vrijdagavond? 😉

Misschien zit je dit nu een beetje fronsend te lezen, voel je wel dat jullie liefdesleven er zo ongeveer bij staat? Misschien weet je ergens ook wel dat het anders zou kunnen of voel je dat verlangen, maar weet je niet precies hoe? Hoe je je weer echt met elkaar kunt verbinden, van hart tot hart, met echte aandacht voor elkaar. Hoe je elkaar kunt aanraken, zonder doel. Hoe je kunt oefenen en spelen met verlangens en grenzen aangeven.

Han-Ellen- begeleiden - workshop

Lieve Ellen en Han,

Wat was het een intense beleving!

Heel mooi hoe jullie dit samen hebben gedaan en begeleid. De mooie ruimte, de geweldig aansluitende en betekenisvolle lunch. Meer dan een fantastische ervaring. 

Beide dagen met fijne mensen, mooi uitgekozen muziek en ruimte voor dans, lach en een traan. 

Heel waardevol om via deze 2-daagse massageworkshop onze relatie te verdiepen en elkaar weer even echt te “zien”!

Respect voor jullie moed om dit op te zetten en je dromen gevoel te volgen.

Wij zouden open staan voor een vervolg en verdieping.

Liefs,

Daniël en Karin

Lieve Ellen en Han,

Wat hebben we een super weekend gehad bij jullie. Het was een geweldige ervaring die we niet hadden willen missen.

Allereerst een geweldige locatie met goed verzorgd heerlijk eten prachtig opgemaakt, passend bij het thema. Ondanks dat we het best spannend vonden, voelden we ons gelijk vanaf het begin ontzettend op ons gemak door jullie warme en open benadering. Ook de sfeer binnen de groep maakte de dagen nog onvergetelijker.

Dankzij jullie hebben wij in een veilige liefdevolle sfeer Tantra kunnen ervaren, en daar nog lang van kunnen nagenieten.

Wij vinden het een aanrader voor ieder stel !!!!!!

Dikke knuffels,

Jan en Claudia

Echte verbinding met jezelf, echte verbinding met je partner

Ik merk dat mensen zoekende zijn. Zoekende naar een andere manier van verbinding de partner. Soms zijn ze elkaar een beetje uit het oog verloren, voelt het meer als broer en zus of wordt de aandacht getrokken door een ander.

Liefde en geluk zijn wat mij betreft twee werkwoorden; het gaat niet altijd vanzelf en je zal het contact met jezelf en je partner actief moeten blijven opzoeken om te weten waar je zelf staat en van daaruit de ander te vinden. Een tijdje terug hoorde ik de uitspraak “of je investeert in je relatie of je bent aan het vertrekken”. Poeh, die kwam wel even binnen, ik vond het wel zwaar. Maar hoe meer ik erover na ging denken hoe kloppender ik de uitspraak vond. Per slot van rekening is leven één en al beweging en groei je als mens stap voor stap. Je bent op je eigen levenspad, net zoals je partner. Maar hoe kun je dan, naast je gezinsleven, werk, sociale leven, sport, steeds maar weer in hartsverbinding met je partner komen?

Voor mij is de levensvisie van Tantra een hele mooie manier om in eerste instantie met jezelf, met je hart, in verbinding te komen en van daaruit contact te maken met je partner. Dit betekent vertragen, naar binnen keren, nieuwsgierig zijn naar alles wat wat er in je leeft en dit allemaal zonder oordeel doorvoelen en omarmen, zowel het licht als het donker. Kwetsbaar mogen zijn, angsten en grenzen tegenkomen én aangeven. Maar ook genot mogen ervaren, verlangens voelen en ook deze mogen uiten. Aanraken met aandacht, zonder doel en vanuit het hart vind ik één van de meest verbindende manieren van samenzijn, van intimiteit. Je verbindt je op een dieper niveau met de ander, ongedwongen en liefdevol, met een vleugje humor en luchtigheid. Er is geen moeten, er is geen ‘zo hoort het’, er is alleen het moment waarin dat ontstaat, wat zich mag ontvouwen.

Dat is wat mij betreft wat een Tantrische massage is. Het heeft mij en mijn partner ontzettend veel gebracht en daarom wil ik dit doorgeven aan alle stellen die meer verbinding en intimiteit in hun relatie willen ervaren.

Locatie-tantramassage-workshop

Lieve Ellen en Han,

Wat een bijzonder mooi tantraweekend mochten wij beleven op het buitenverblijf de Wijtte in Eefde.

We hadden een bijzondere en warme ontvangst door jullie als liefdevol stel. Met koffie en/of thee met heerlijke zelfgemaakte koek. We maakten kennis met de andere 3 stellen die ook deelnamen aan deze workshop. Al snel ontstond er een goede band met elkaar, héél bijzonder; en konden wij gevoelens delen die bij een ieder van ons naar boven kwamen. Alles mocht er ook zijn qua emoties; het was af en toe een emotionele rollercoaster waarin jij ons bleef coachen, waardoor een ieder zich gehoord en gezien mocht voelen. Dit alles omringd door jou, prachtige en met zorg uitgekozen muziek, die dit alles compleet maakte.

In deze tweedaagse workshop zat een super mooie opbouw, s’ morgens de meer theoretisch, maar ook praktische verdiepende relatieoefeningen. Contact maken met jezelf en je partner. ’s Middags mochten wij elkaar als stel masseren waarbij Ellen ons coachte; het sleutelwoord hierbij was ‘vertragen’.

Dit alles op een zeer mooie landelijke idyllische locatie met een overheerlijk geserveerde lunch. Toegepast op het thema van de dag. Héél creatief. De veiligheid en integriteit werden gewaarborgd door Ellen en haar partner Han, bij deze tweedaagse workshop.

Ellen wat was het mooi om zo één van je dromen te mogen verwezenlijken. Een absolute aanrader voor elk stel, die hun relatie wil verdiepen. Een bijzondere investering.

Ellen en Han: nogmaals super bedankt voor deze bijzondere tweedaagse workshop.

Egbert en Anja

Lieve Ellen en Han,

Het was een bijzonder mooie, liefdevolle ervaring en ik denk dat dit het was voor ieder koppel, maar ook voor ieder individu op zich.  Onder jou liefdevolle deskundige leiding heeft iedereen een beetje ‘ zijn ziel ‘  blootgelegd, zijn masker afgezet en zich opengesteld voor pure liefde.  Heel sereen, heel veilig, helemaal ‘zijn’ met je partner.  We hebben naar mijn gevoel even een glimp mogen opvangen van iets sacraals…. En dat kan alleen als je jezelf veilig, rustig, geliefd en vol vertrouwen voelt.

Maar dit is echt heel moeilijk uit te leggen aan de buitenwereld. Want verder dan ademhalingstechnieken, dansen, meditatie en massage kom ik niet als ik het aan mijn anderen moet uitleggen. Maar ze hebben zeker gezien dat we in een liefdesbubbel zaten.

Gelukkig hebben we een mapje meegekregen van jou en we proberen toch af en toe een avondje voor ‘ons’ te plannen. 

Vele lieve groetjes,

Rudi en Nancy

 Dus wil jij:

💓 investeren in de relatie met jezelf en je partner?
💓je meer verbinden met je partner?
💓meer intimiteit en liefde ervaren in je relatie?
💓zakken vanuit je hoofd in je lichaam?
💓 je eigen verlangens en grenzen beter voelen en leren aangeven?
💓 de luchtigheid, humor en passie terugbrengen in je relatie?
💓 een prachtige ervaring toevoegen aan je lijst ‘mooie herinneringen samen’?

En
💓 durf je buiten je comfortzone stappen en ben je niet bang om het avontuur aan te gaan?

Ja? En geldt dat ook voor je partner? Dan is deze tweedaagse Tantra massageworkshop iets voor jullie!

Praktische info:

* Vrijdag 16 en zaterdag 17 september
* Op een fantastisch mooie en rustige locatie in het groen op zo’n 20 autominuten afstand van Deventer
*  Beide dagen van 9:00 u tot 17:00 u
* 2 x Uitgebreide, biologische lunch 
* Onbeperkt koffie en thee inbegrepen
* Plek voor 6 stellen
* Werkboek voor thuis met uitleg over de massage
* Spotifylijst met muziek uit de workshop om thuis nog eens na te genieten
* Voor 2 stellen die dit willen, is het mogelijk op locatie te overnachten voor een meerprijs van €95,-. Dit is dan af te rekenen met de eigenaren van de locatie. Zou je dit willen, geef dat even door.

Maak nu gebruik van de Early Bird actie: melden jullie je aan voor 17 juli, dan is deze magische tweedaagse, tevens boost voor jullie relatie €519,-, daarna zal de investering €599,- per stel zijn.

Deze Tantramassage workshop geef ik samen met mijn partner Han, met wie ik sinds 2008 samen ben en 2 prachtige zoons heb. We kennen diepe dalen en prachtige hoogtepunten in onze relatie. We weten hoe de buitenwereld aan je kan trekken en hoe uitdagend het kan zijn om steeds maar weer te investeren in de relatie, in de liefde en elkaar te blijven vinden. Maar door verschillende technieken uit de Tantrische visie en vooral het elkaar met aandacht aanraken en zien, vinden we elkaar steeds weer terug.💞

Tantramassage workshop stellen

Ben jij nieuwsgierig geworden en zou jij je partner opnieuw willen ontmoeten? Geef je dan op voor deze tweedaagse workshop via onderstaand formulier

4 + 1 =

Nieuwsgierig naar Tantra? In dit filmpje neem ik je mee in 2 Tantrische oefeningen die je met je partner thuis zou kunnen doen.

Veel gestelde vragen

Moet ik al ervaring hebben met Tantra?

Nee, dat hoeft niet. We beginnen bij, wat voor mij, de basis is. Weet dat er tig verschillende visies op Tantra zijn, zoals ik ook de mijne heb. Jullie hoeven ook niet de hele massage tot in de puntjes goed uit te voeren, daar gaat het niet om. Wij laten alleen zien wat er mogelijk is. Daarom hoef je ook niet perse bekend te zijn met Tantra.

De uitnodiging is altijd “doe wat goed voelt en respecteer je eigen grenzen”. Het gaat vooral om het voelen, de verbinding en de flow waar je samen in zit. Daarbij krijgen jullie een map mee met daarin de uitleg, zodat jullie het thuis nog eens na kunnen kijken.

Wat komt er aan bod tijdens de workshop?

In onze maatschappij zitten we zo ontzettend veel in ons hoofd en vergeten we contact te maken met ons lichaam, laat staan dat we het bewust voelen en ernaar luisteren. Om eerst te kunnen zakken gaan we eerst heel bewust voelen. Als een toeschouwer kijk je naar je gehele zijn; je gevoelens, je fysieke gewaarwordingen, je gedachten, je ademhaling.

Om ons lichaam echt wakker te maken gaan we ook bewegen. Hierdoor kom je meer in het nu, vallen “hoofddingen” naar de achtergrond en komt er meer ruimte voor wat je voelt. Vanuit dat gevoel ga je met je partner contact maken, dat gaat voorbij de dagelijkse beslommeringen en geeft daarmee verdieping aan jullie relatie. Ook is er ruimte voor inquiry (zelfonderzoek), op het gebied van liefde en intimiteit, wat je vervolgens met je partner deelt.

En natuurlijk de 2 massages zelf.

Is het de bedoeling dat ik bloot ga?

Voor de lunch is het fijn om gemakkelijk zittende kleding aan te hebben. Na de lunch is het voor zowel degene die masseert als degene die gemasseerd wordt de uitnodiging om een sarong om te doen. Degene die gemasseerd word mag tijdens de massage helemaal bloot, degene die masseert houdt zijn/haar slip aan. Maar mocht je er toch comfortabeler bij voelen om een slip, bh of hemdje aan te houden, dan is dat voor jou zo. Voel altijd wat voor jou kloppend is.

Hoeveel stellen doen er mee en zitten we heel dichtbij elkaar?

Er is plek voor maximaal 6 stellen. Momenteel hebben zich vier stellen aangemeld. De ruimte is groot genoeg om met zijn tweetjes jullie eigen plekje te hebben, zonder het gevoel te hebben dat een ander stel jullie op de lip zit.