Godinnenmassage

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Om stil te staan bij het feit dat zo veel vrouwen en meisjes overal ter wereld te maken hebben met o.a. onderdrukking, mensenhandel, mishandeling en verkrachting heb ik de hele maand maart een speciale actie om alle vrouwen in het licht te zetten. 

Elke vrouw die in de maand maart een Godinnenmassage boekt (sessie mag later plaatsvinden) ontvangt 30 minuten extra op de sessie en gaat er 10% naar Free A Girl, een organisatie die zich inzet om meisjes te bevrijden van seksuele uitbuiting. 

Boek een sessie via de agenda of stuur een berichtje naar massage@praktijkdespiegeling.nl

Lieve vrouw,

Ben jij er klaar voor om jezelf deze tantrische vrouwenmassage te gunnen? Deze godinnenmassage? Want echt, een godin, dat ben je! 🙂

Als ik jou zou vragen: ‘hoe gaat het met je?’ Wat antwoord je dan? ‘Oh, prima, hoor!’ En vervolgens ga je weer over tot de orde van de dag?

Maar serieus, hoe gaat het écht met je? Kom je toe aan het nemen van ruimte voor jezelf? Of ben je vooral voor anderen bezig? Door wat voor bril kijk jij naar jezelf? Naar je lichaam? Mag het er zijn? Mag jij er zijn? Of ben je vooral aan het letten op dat ene pukkeltje, vind je dat je een rolletje te veel hebt of te dikke bovenbenen? Kun je ook anders kijken naar je lichaam, naar de mooie plekken? Kun je het voelen? Kun je ook dankbaar zijn voor hetgeen wat je lichaam voor je gedaan heeft en nog steeds voor je doet? En hoe zit het eigenlijk met je verlangens? Weet je welke dat zijn en spreek je ze ook uit? Of heb je geen idee wat je eigenlijk het liefste wilt en ben je vooral bezig de verlangens van anderen te beantwoorden?

overgave-vrouwenmassage-tantra

Vrouwenmassage

Ik ben er nooit een ster in geweest om met een liefdevolle blik naar mezelf en mijn lichaam te kijken. Integendeel. Er waren zelfs tijden dat ik niet eens in de spiegel wilde kijken. Ik verafschuwde mijn hele zijn, zowel van binnen als van buiten. Maar inmiddels ben ik zo veel milder naar mezelf geworden en ben ik beetje bij beetje anders naar mezelf gaan kijken. Ik kan dankbaarheid voelen voor wat mijn lichaam me brengt en wat het voor me doet. Dit inzicht heeft me doen beseffen dat dit zo veel belangrijker en waardevoller is dan hoe het eruit ziet. En wat een hele mooie bijkomstigheid is, is dat ik mijn lichaam beter verzorg doordat ik milder en
vriendelijker naar mezelf kijk 😉

Wat me hier heel erg bij geholpen heeft was vrouwelijke energie. Omringd zijn door vrouwen tijdens mijn opleiding (waarbij ik nu ook assisteer), in alle kleuren en maten, maar allemaal met zo veel liefde in zich en support voor de anderen. In deze liefdevolle, vrouwelijke energie liet ik me aanraken en omhelzen tijdens deze intieme massages, van vrouw tot vrouw: Godinnenmassage. Er was zo veel aandacht voor mijn gehele zijn, mijn lichaam en mijn vrouwelijk e energie dat er een wereld voor mij open ging. Ik ervoer sensaties, die ik nog nooit had ervaren of misschien wel altijd onderdrukt had. Ik voelde me zo vrij in mijn eigen lichaam, ik had nooit geweten dat dat kon.

 

Deze ervaring wil ik aan jou doorgeven, om je te laten ervaren dat je meer bent dan alleen moeder, partner, dochter of vriendin. Je bent vooral vrouw met alle sensaties en emotionele lagen die je in je draagt. Waar kom je weerstand tegen, waar mag je genieten? Kun je zijn met alles wat er in je lichaam gebeurt en dit ruimte geven? Mag je ook van je lichaam genieten? Je sensueel voelen en uiten? Zie deze Godinnenmassage als speelruimte, waar je kunt experimenteren met je uit te spreken, ontdekken hoe iets voelt, waar alles wat er in jouw lichaam voorbij komt mag zijn. Maar ook als ruimte om te mogen ontvangen, je te laten verwennen, in overgave te gaan, om te mogen spelen, je wilde jij te laten zien. Of zijn er emoties zoals boosheid, verdriet, frustratie die erom vragen gezien te worden? Alle delen van jou mogen zich laten zien tijdens deze sessie.

Ervaringen

Met de Godinnenmassage ben ik een hele prettige, verrassende en krachtige ervaring rijker, die zeker haar naam eer aandoet.

Ik boekte deze omdat het me aansprak om met aandacht bij mijn lijf en sensaties stil te staan, na een drukke periode waarin ik m’n lijf maar een beetje achter de plannen van mijn drukke brein aan liet hollen. En dat was een schot in de roos.

Ik wist eigenlijk niet precies wat me te wachten stond en was wel een beetje bezorgd of het een seksuele lading zou hebben. Daarin heb ik Ellen’s persoonlijke begeleiding als onmisbaar positief, professioneel en persoonlijk ervaren. Zowel vooraf, tijdens en na de massage helpt ze je om puur te focussen op je eigen sensaties en te koersen op je eigen lichaam.

Het werkte zo versterkend om zelf steeds regie te houden om een ervaring te maken waar jij je prettig bij voelt en ook bevrijdend om allerlei (voor)oordelen van jezelf en anderen lekker los te laten.

Dat maakte deze Godinnenmassage voor mij een een ontspannen en verrijkende ervaring, die ik iedereen gun.

Anne, 40 jaar

Laatst heb ik kennis mogen maken met de bijzondere manier waarop Ellen masseert en haar talent inzet voor het welzijn van anderen. Ik ken Ellen al jaren, maar dit was de eerste keer dat ik door haar werd gemasseerd tijdens een Godinnenmassage.

Ze stelde me enorm op mijn gemak. Eerst werden mijn zintuigen geprikkeld. Verrassend hoe fijn het is om zo intens te ruiken , voelen en luisteren. Daarna volgde er een lange, prettige massage waarbij mijn hele lichaam werd gemasseerd en vastgehouden.

Ik vond het verrijkend om te ervaren dat je kunt voelen zonder dat het seksueel is of wordt. Ik heb me heel erg kunnen ontspannen en openstellen omdat Ellen op zeer kundige wijze masseert, vragen stelt, checkt of het goed met je gaat. Elk gevoel mag er zijn. Wat ik sterk voelde was ‘Ik ben goed zoals ik ben. Zowel lichaam als geest’. 

Het was een bijzonder fijne middag waar ik met een warm gevoel aan terug denk. 


Kim,   34 jaar

Mijn ervaring met de Godinnenmassage:
Bij binnenkomst word je warm welkom geheten en krijg je de ruimte rustige te landen. Ellen stelt je vriendelijk gerust en vraagt naar je verlangens en intentie voor deze massage. Daarna mag je liggen en worden je zintuigen op een manier geprikkeld die erg verrassend is. Daarop volgde de massage, waarin ik meer over mezelf te weten ben gekomen.

Angst, grenzen en andere gevoelens kwamen naar boven om onderzocht te worden. 
Bijvoorbeeld dat ik zeer tolerant ben en ruime grenzen heb. Dit wist ik eigenlijk wel, maar werd door de massage bevestigd. 


Ik zou het iedereen aanraden om deze massage eens te ondergaan, even tijd voor jezelf en jezelf op een ander niveau leren kennen.


Bianca,   41 jaar

De Godinnenmassage

Tijdens deze tantrische Godinnenmassage neem ik je mee op een reis waarbij al je zintuigen geprikkeld worden en je lichaam soms teder, soms stevig met warme olie gemasseerd wordt. Ik stem me volledig af op jou en veiligheid en respect voor jouw grenzen staan voorop. Ik heb aandacht voor je ademhaling zodat je de massage nog meer binnen kan laten komen en de energie beter door je lichaam kan stromen. Het kan zijn dat je blokkades tegenkomt, waarbij ik je zal begeleiden in het voelen, als je dat wilt. Maar je kan ook intense sensaties ervaren, waarbij ik je uitnodig om er vooral van te genieten. Ben je nieuwsgierig naar Tantra en wat het voor mij betekent en hoe ik dit in mijn leven toepas? Lees dan dit artikel. 

Wat deze massage voor je zou kunnen betekenen:

❤ Agenda’s en zorgen even laten voor wat ze zijn en je helemaal overgeven in het moment. Geniet van me-time!
❤ Liefdevolle aandacht voor jou en je lichaam
❤ Uitnodiging om je masker te laten zakken
❤ Door bepaalde drukpunten, of de-armouring, je pantser rondom je bekken laten smelten
❤ Bewust worden dat er mogelijk een verschil zit tussen wat jouw hoofd je verteld over je lichaam en hoe je lichaam daadwerkelijk voelt
❤ Voelen wat er in je leeft, precies zoals het is en ruimte geven aan blokkades/oude pijn, zodat heling kan plaatsvinden
❤ Zakken in je hele lichaam en genieten van zowel je schoonheid, als van alle sensaties die door je heen gaan
❤ Het vieren van de prachtige vrouw die je bent
❤ Ervaren wat een enkele prikkel op je zintuigen doet en je daarmee bewust worden hoeveel prikkels je in het dagelijks leven te verwerken hebt
❤ Dit gevoel meenemen in je dagelijks leven en daarmee jezelf minstens zo belangrijk vinden als al het andere in je leven
❤ Beter voor jezelf en je lichaam zorgen
❤ Weten wat je fijn vindt en wat niet en daarmee beter je grenzen aan kunnen geven
❤ Je sensualiteit omarmen
❤ Meer gevoeligheid in je lichaam ervaren en een toenemend libido

Voorafgaand de massage gaan we eerst in gesprek over je intentie en mag je delen wat er op je hart ligt. Het kan heel dienend zijn om eerst je hoofd leeg te maken door alle verhalen uit te spreken. Daarna mag je deze verhalen en gedoe van alledag van je af douchen, zodat je lekker fris en opgewarmd in een zachte badjas plaats mag nemen op één van de meditatiekussens op het matras en gaan we samen in een meditatie om ons te verbinden met onszelf en dat wat er in ons leeft. Daarna nodig ik je uit om op het matras te gaan liggen. 

De massage duurt minstens 3 uur en kan uitlopen tot 4 uur. Ik vind persoonlijke aandacht enorm belangrijk en daar hoort ook bij om de tijd voor iemand te nemen en niks te hoeven afkappen. Soms gebeurt het dat iemand in een bepaald proces komt en dan wil ik dat hier de ruimte voor is. Mocht je voor een yoni massage komen, dan kan de sessie zelfs 5 uur duren. 

De aanrakingen zijn liefdevol en zacht en kunnen als sensueel ervaren worden. De uitnodiging is dat ik je gehele lichaam masseer, maar mocht het niet goed voelen dat bepaalde gebieden worden meegenomen tijdens de massage, dan is dat uiteraard helemaal goed. 

Dompel jezelf minstens 3 uur onder in ontspanning, zachte, sensuele en liefdevolle aanrakingen. En waarom minstens 3 uur? Omdat het soms gebeurt dat iemand in een proces raakt, die ik niet wil afkappen omdat ik aan een bepaalde tijd vastzit. Persoonlijke aandacht staat bij mij voorop en daar hoort zeker ook de tijd nemen bij. Laat je zintuigen prikkelen, vertraag en leer je lichaam op een andere, waardevolle manier kennen voor €325,-. 

De massage stem ik helemaal op jou af. Waar zit je verlangen?

Wil je je levensenergie uitnodigen, dan richt ik me vooral op het bekkengebied (billen/sacrum)? Heb je veel spanning en wil je meer ruimte in je bekkengebied? Dan is de-armouring een manier om de spanning in dit gebied los te laten. Wil je in de overgave en wil je alles loslaten? Dan is de haast meditatieve,  Kashmirische massage een optie. Dit is een holistische massage uit het oude Kashmir voor heling en transformatie, waarin je helemaal mag ontspannen en loslaten. Het is een liefdevolle en zachte massage, waarbij je je helemaal gedragen mag voelen en zakken in mijn schoot.  Dit is een open en kwetsbare houding en kost tijd om in te zakken en te ontvangen. Het effect van de massage kan zijn dat je je voelt als een baby, puur en open. De massage heeft geen doel, het gaat om het ervaren van de totale aanraking en wat dat met je doet.

Of ben je benieuwd naar een Yoni massage? Hier mag je echt de tijd voor uit trekken. Want naast dat ik je eerst uitnodig om te delen welke relatie je hebt met je Yoni en het voeren van een Yoni dialoog om in het nu contact met haar te maken, ontvang je voorafgaand ook nog een totale lichaamsmassage.  Zodat je je eerst helemaal mag ontspannen en mag voelen dat het veilig is, zodat je je Yoni uitgenodigd wordt zich te openen. Dan is er nog een uur de tijd om haar voorzichtig, liefdevol en met alle respect te ontdekken en te eren.

Deze sessie duurt minstens 5 uur voor €525,

Ben je nieuwsgierig naar een Kashmirische en/of Yoni massage, stuur me dan even een berichtje. Dan neem ik contact met je op om af te stemmen. 
Mail: massage@praktijkdespiegeling.nl of 06-28105530.

 

Deze massages zijn alleen voor vrouwen.

 

Ervaringen

Ik mocht een Godinnen massage ontvangen, van Ellen. En van begin tot eind voelde ik me zo gedragen, geraakt en bijzonder! Ellen nam alle tijd, heeft zoveel warmte in haar aanwezigheid en aanraking. Het was heel bijzonder om zo liefdevol aangeraakt te worden over mijn hele lichaam. Elk stukje van mijn lijf voelde zich na afloop gezien en aangeraakt, op een hele liefdevolle manier.

Na afloop merkte ik nog een paar dagen effect, waarbij ik zachter was, emoties makkelijker stroomden en ik me veel meer aanwezig voelde in mijn lijf.

Deze ervaring gun ik echt elke vrouw!


Brechtje, 38 jaar

 

 

Ik kende Ellen en de Godinnenmassage nog niet; ik heb de massage als cadeau gekregen. Toen ik de omschrijving las, sprak het me direct heel erg aan. Het paste precies bij alles waar ik op dit moment in mijn leven mee bezig was zoals zelfzorg, voelen en het omarmen van mijn vrouwelijkheid.

Ik voelde me direct op mijn gemak bij Ellen en haar manier van werken. Ze hield veel ruimte voor mij open waardoor ik me vertrouwd kon openstellen. Haar zachtheid, openheid en respect voor grenzen voelde ik duidelijk. Tijdens en voor en na de massage mocht ik er echt helemaal zijn zoals ik ben. Hoe prachtig is het om zo’n pure vorm van zelfliefde te mogen ervaren!

Na de massage voelde ik mij heel ontspannen, kalm en heel helder van binnen en dit gevoel is gebleven. Dankbaar voor deze mooie ervaring die mij zeker bij zal blijven!

Jessica, 23 jaar
Ellen is zorgzaam en belangstellend en luistert goed naar wat je zegt en speelt hier op in tijdens de massage. 


Het is een luxe om zo in de watten gelegd te worden, vanaf het moment dat je binnen komt totdat je weer buiten staat, straalt het warmte en aandacht uit. 

Iris, 47 jaar

 

 

 

 

Ellen is een vrouw waar je je snel bij op je gemak voelt.

Heel geleidelijk, na uitleg en een korte meditatie, werkt ze toe naar de massage. Deze heb ik als heel zacht, rustgevend en liefdevol ervaren. Bijzonder vond ik het om de zachte doeken, die ze ook gebruikt,  te ervaren. Er is geen moment geweest dat ik me ongemakkelijk voelde doordat Ellen heel zuiver is in haar intenties.

Het was een plezierige en ontspannen ervaring.

Ingrid, 47 jaar

Met zijn tweetjes deze massage ervaren?💗💗

Ben je benieuwd hoe het is om deze massage met je beste vriendin of misschien wel met je partner te ervaren? Om samen op een lekker matras te liggen, aangeraakt te worden, te voelen wat deze aanrakingen met je doen? Om te zien en te voelen wat het met je vriendin of partner doet? Het is echt een verdieping van jullie relatie, om te zien en te ervaren wat een ander raakt, wat binnenkomt. De ander zien genieten, ervaren, voelen. Super intiem en verbindend. Ik neem jullie mee in een 3 uur durende reis vol prikkelende sensaties en intimiteit en mogelijk een vierhandenmassage. Iets om nooit te vergeten. Leer elkaar kennen op een dieper niveau voor €300,-.

Willen jullie samen heerlijk in deze liefdesbubbel blijven? Dat kan! Laat het me weten in het contactformulier en boek er meteen een overnachting met ontbijt bij voor een meerprijs van €80,– en laat het heerlijke fijne en verbonden gevoel nog even duren en laat ontstaan, wat zich wil ontvouwen…

 

duomassage-tantra-stellen

Ervaringen

Sinds een tijdje komen we al bij Ellen. Het is begonnen met een zoektocht naar een exclusief cadeau voor de verjaardag van mijn vrouw. Zo kwam  ik op de site van de Spiegeling terecht. Wat ik hier allemaal las sprak mij heel erg aan. Vooral de Godinnenmassage sprong eruit. Eerst maar een “gewone” massage voor mijn vrouw geboekt bij Ellen om elkaar beter te leren kennen. Toen volgde de Godinnenmassage. Een bijzondere ervaring om op die manier in contact te komen met je eigen lichaam. Aangeraakt worden op een stevige, maar ook liefdevolle en sensuele manier waarbij je je mag voelen als een echte Godin. Een bijzonder integere en liefdevolle ervaring.

Toen ontstond ook het verlangen om dit een keer samen te mogen ervaren als man en vrouw om tegelijk gemasseerd te worden door Ellen. Er werd een afspraak gemaakt.

We werden door haar zoals gebruikelijk heel hartelijk ontvangen. Na eerst een liefdevol gesprekje over hoe we er emotioneel bij zaten, gingen wij na een kort meditatief moment samen op de tweepersoonsmatras liggen. Alles in een heel relaxte en ontspannen setting zonder druk, maar alles op ons eigen tempo en met een oosterse ontspanningsmuziekje op de achtergrond.  Ellen kwam tussen ons beiden in zodat ze tegelijkertijd ons beiden kon masseren met heerlijk geurende, warme massageolie. Daarna ging ze dan de één, daarna de ander masseren. En werd  één van ons uitgenodigd om de ánder te masseren tegelijk met Ellen. Dit werd dan een vierhanden massage! Wat een fijne en ultieme beleving was dat! Tevens leerde zij ons ook hoe elkaar sensueel en liefdevol te masseren. Dit alles in een zeer liefdevolle, ontspannen en een heel erg veilige setting. Het was een heel bijzondere nieuwe en intieme ervaring voor ons allebei. Hoe mooi is het dan dat een masseuse als Ellen ons “aan de hand neemt” in  de verdieping van onze intimiteit.  It was amazing !!

Ellen, heel erg bedankt voor deze bijzondere mooie intieme ervaring.

Anja en Egbert, beiden 61 jaar jong!

Deze massage brengt je vriendschap of relatie naar een dieper niveau. We doken meteen aan het begin van de sessie al de diepte in en het lukte Ellen direct om de onderwerpen te vinden waar we afzonderlijk van elkaar op vastliepen. Ook al waren die onderwerpen heel verschillend; Ellen speelde op beide heel adequaat in en heeft ons allebei individueel op de juiste manier geraakt. Voor deze behandeling is het essentieel dat je je 100% bij elkaar op je gemak voelt. Als het te spannend voor je is om je heel kwetsbaar op te stellen in het bijzijn van anderen, is de Godinnenmassage in je eentje misschien waardevoller.

 

Esya (29) en Minke (30)

Hoe mooi kan het gaan.

Een tijdje geleden kwam ik toevallig op de site van de Spiegeling terecht waar ik Ellen haar blogs gelezen heb. Het werkte inderdaad als een spiegel!

Zo ben ik haar ook gaan volgen via insta en zag op een gegeven moment de prachtige mooie winactie voor de Godinnenmassage voorbij komen.  Dit leek mij geweldig samen met m’n liefste vriendin. Hoe mooi was het dan ook dat we mochten winnen! Een dagje uit, letterlijk helemaal op ons lijf geschreven! Het was een prachtige ontmoeting en ervaring waarbij alles er mocht zijn, helemaal zoals je bent…in verbinding met jezelf én elkaar. 

Dank lieve Ellen!

Carlijn (39) en Patries (39)

 

 

Een tijdje geleden had ik over de duo Godinnenmassage gelezen op Ellen haar website. Ik wilde het mijn man als cadeau geven. Een paar uur samen tijd doorbrengen door te verdiepen, voelen en te ontdekken.

Na een prettig mailcontact met Ellen een afspraak gemaakt. Van tevoren had ze al een leuk cadeau pakketje gemaakt met wat DōTERRA olie samples en een geurend kaarsje om mijn man te geven. Zo konden we de paar weekjes in aanloop naar onze massage al een beetje in stemming komen. We hadden er beiden erg veel zin in!

Ellen heeft ons fijn ontvangen in een heerlijk geurende, verzorgde ruimte.
Een kaartje van een carddeck getrokken, wat verteld over ons en onze intenties. Waarna een heerlijke massage volgde, ondergedompeld in een warm bad van liefde, ontspanning, aanraken, zien en gezien worden.

Ellen, je doet het met zoveel warmte, liefde en overgave. Mooi hoe jij je geeft en ook openstelt. Je weet mensen erg op hun gemak te stellen door ze te zien en laten zijn! Wij hebben het samen ervaren als een fijne, bijzondere en intieme avond.

Dank, lieve Ellen.

Karin, (48) en Daniël, (44)

Voor meer informatie of het reserveren, neem contact met me op via onderstaand contactformulier.

15 + 12 =