Lieve vrouw,

Ben jij er klaar voor om jezelf deze vrouwenmassage te gunnen? Deze godinnenmassage? Want echt, een godin, dat ben je! 🙂

Als ik jou zou vragen: ‘hoe gaat het met je?’ Wat antwoord je dan? ‘Oh, prima, hoor!’ En vervolgens ga je weer over tot de orde van de dag?

Maar serieus, hoe gaat het écht met je? Kom je toe aan het nemen van ruimte voor jezelf? Of ben je vooral voor anderen bezig? Door wat voor bril kijk jij naar jezelf? Naar je lichaam? Mag het er zijn? Mag jij er zijn? Of ben je vooral aan het letten op dat ene pukkeltje, vind je dat je een rolletje te veel hebt of te dikke bovenbenen? Kun je ook anders kijken naar je lichaam, naar de mooie plekken? Kun je het voelen? Kun je ook dankbaar zijn voor hetgeen wat je lichaam voor je gedaan heeft en nog steeds voor je doet?

Vrouwelijke energie

Ik ben er nooit een ster in geweest om met een liefdevolle blik naar mezelf en mijn lichaam te kijken. Integendeel. Er waren zelfs tijden dat ik niet eens in de spiegel wilde kijken. Ik verafschuwde mijn hele zijn, zowel van binnen als van buiten. Maar inmiddels ben ik zo veel milder naar mezelf geworden en ben ik beetje bij beetje anders naar mezelf gaan kijken. Ik kan dankbaarheid voelen voor wat mijn lichaam me brengt en wat het voor me doet. Dit inzicht heeft me doen beseffen dat dit zo veel belangrijker en waardevoller is dan hoe het eruit ziet. En wat een hele mooie bijkomstigheid is, is dat ik mijn lichaam beter verzorg doordat ik milder en
vriendelijker naar mezelf kijk 😉 

Wat me hier heel erg bij geholpen heeft was vrouwelijke energie. Omringd zijn door vrouwen, in alle kleuren en maten, maar allemaal met zo veel liefde in zich en support voor de anderen. In deze liefdevolle, vrouwelijke energie liet ik me masseren, aanraken en omhelzen. Er was zo veel aandacht voor mijn lichaam en mijn vrouw-zijn dat er een wereld voor mij open ging. Ik ervoer sensaties, die ik nog nooit had ervaren of misschien wel altijd onderdrukt had. Ik voelde me zo vrij in mijn eigen lichaam, ik had nooit geweten dat dat kon. 

Deze ervaring wil ik aan jou doorgeven, om je te laten ervaren dat je meer bent dan alleen moeder, partner, dochter of vriendin. Je bent vooral ook vrouw met alle sensaties en emotionele lagen die je in je draagt. Waar kom je weerstand tegen, waar mag je genieten? Kun je zijn met alles wat er in je lichaam gebeurt en dit ruimte geven? Mag je ook van je lichaam genieten? Je sensualiteit voelen en uiten?

Ervaringen

Laatst heb ik kennis mogen maken met de bijzondere manier waarop Ellen masseert en haar talent inzet voor het welzijn van anderen. Ik ken Ellen al jaren, maar dit was de eerste keer dat ik door haar werd gemasseerd. Ze stelde me enorm op mijn gemak. Eerst werden mijn zintuigen geprikkeld. Verrassend hoe fijn het is om zo intens te ruiken , voelen en luisteren. Daarna volgde er een lange, prettige massage waarbij mijn hele lichaam werd gemasseerd en vastgehouden. Ik vond het verrijkend om te ervaren dat je kunt voelen zonder dat het seksueel is of wordt. Ik heb me heel erg kunnen ontspannen en openstellen omdat Ellen op zeer kundige wijze masseert, vragen stelt, checkt of het goed met je gaat. Elk gevoel mag er zijn. Wat ik sterk voelde was ‘Ik ben goed zoals ik ben. Zowel lichaam als geest’. 

Het was een bijzonder fijne middag waar ik met een warm gevoel aan terug denk. 


Kim,   34 jaar

 

Mijn ervaring met de Godinnen massage:
Bij binnenkomst mag je in een voeten badje, heerlijk verzorgd worden en lekker bijkomen. Daarna mag je liggen en worden je zintuigen op een manier geprikkeld die erg verrassend is. Daarop volgde de massage, waarin ik meer over mezelf te weten ben gekomen.

Angst, grenzen en andere gevoelens kwamen naar boven om onderzocht te worden. 
Bijvoorbeeld dat ik zeer tolerant ben en ruime grenzen heb. Dit wist ik eigenlijk wel, maar werd door de massage bevestigd. 


Ik zou het iedereen aanraden om deze massage eens te ondergaan, even tijd voor jezelf en jezelf op een ander niveau leren kennen.


Bianca,   41 jaar

 De massage

Tijdens de Godinnenmassage neem ik je mee op een reis waarbij al je zintuigen geprikkeld worden en je lichaam teder, maar stevig met warme olie gemasseerd wordt. Ik stem me af op wat jij nodig hebt en zal mogelijk verschillende massagetechnieken gebruiken. Veiligheid en respect voor jouw grenzen staan voorop. Ik heb aandacht voor je ademhaling zodat je de massage nog meer binnen kan laten komen en de energie beter door je lichaam kan stromen. Het kan zijn dat je blokkades tegenkomt, waarbij ik je zal begeleiden in het voelen, als je dat wilt. Maar je kan ook intense sensaties ervaren, waarbij ik je uitnodig om er vooral van te genieten.

Wat deze massage voor je zou kunnen betekenen:

❤ Agenda’s en zorgen even laten voor wat ze zijn en je helemaal laten onderdompelen in het moment. Geniet van me-time!
❤ Liefdevolle aandacht voor jou en je lichaam
❤ Uitnodiging om je masker te laten zakken
❤ Door bepaalde drukpunten, of de-armouring, je pantser rondom je bekken laten smelten
❤ Bewust worden dat er mogelijk een verschil zit tussen wat jouw hoofd je verteld over je lichaam en hoe je lichaam daadwerkelijk voelt
❤ Voelen wat er in je leeft, precies zoals het is en ruimte geven aan blokkades/oude pijn, zodat heling kan plaatsvinden
❤ Zakken in je hele lichaam en genieten van zowel je schoonheid, als van alle sensaties die door je heen gaan
❤ Het vieren van de prachtige vrouw die je bent
❤ Ervaren wat een enkele prikkel op je zintuigen doet en je daarmee bewust worden hoeveel prikkels je in het dagelijks leven te verwerken hebt
❤ Dit gevoel meenemen in je dagelijks leven en daarmee jezelf minstens zo belangrijk vinden als al het andere in je leven
❤ Beter voor jezelf en je lichaam zorgen
❤ Weten wat je fijn vindt en wat niet en daarmee beter je grenzen aan kunnen geven
❤ Je sensualiteit omarmen

Voorafgaand de massage mag je vertellen wat je jezelf toewenst tijdens deze massage en achteraf is er de mogelijkheid om te delen hoe je het hebt ervaren.
Dompel jezelf 2 uur onder in ontspanning, zachte en liefdevolle aanrakingen. Laat je zintuigen prikkelen en leer je lichaam op een andere, waardevolle manier kennen voor €157,50.

Met zijn tweetjes deze massage ervaren?💗💗

Ben je benieuwd hoe het is om deze massage met je beste vriendin of misschien wel met je partner te ervaren? Om samen op een lekker matras te liggen, aangeraakt te worden, te voelen wat deze aanrakingen met je doen? Om te zien en te voelen wat het met je vriendin of partner doet? Het is echt een verdieping van jullie relatie, om te zien en te ervaren wat een ander raakt, wat binnenkomt. De ander zien genieten, ervaren, voelen. Super intiem en verbindend. Ik neem jullie mee in een 3 uur durende reis vol prikkelende sensaties en intimiteit en mogelijk een vierhandenmassage. Iets om nooit te vergeten. Leer elkaar kennen op een dieper niveau voor €257,50. 

Voor meer informatie of het reserveren, neem contact met me op via massage@praktijkdespiegeling.nl.

 

Ervaringen

Ik mocht een Godinnen massage ontvangen, van Ellen. En van begin tot eind voelde ik me zo gedragen, geraakt en bijzonder! Ellen nam alle tijd, heeft zoveel warmte in haar aanwezigheid en aanraking. Het was heel bijzonder om zo liefdevol aangeraakt te worden over mijn hele lichaam. Elk stukje van mijn lijf voelde zich na afloop gezien en aangeraakt, op een hele liefdevolle manier.

Na afloop merkte ik nog een paar dagen effect, waarbij ik zachter was, emoties makkelijker stroomden en ik me veel meer aanwezig voelde in mijn lijf.

Deze ervaring gun ik echt elke vrouw!


Brechtje, 38 jaar

 

Ik kende Ellen en de Godinnenmassage nog niet; ik heb de massage als cadeau gekregen. Toen ik de omschrijving las, sprak het me direct heel erg aan. Het paste precies bij alles waar ik op dit moment in mijn leven mee bezig was zoals zelfzorg, voelen en het omarmen van mijn vrouwelijkheid.

Ik voelde me direct op mijn gemak bij Ellen en haar manier van werken. Ze hield veel ruimte voor mij open waardoor ik me vertrouwd kon openstellen. Haar zachtheid, openheid en respect voor grenzen voelde ik duidelijk. Tijdens en voor en na de massage mocht ik er echt helemaal zijn zoals ik ben. Hoe prachtig is het om zo’n pure vorm van zelfliefde te mogen ervaren!

Na de massage voelde ik mij heel ontspannen, kalm en heel helder van binnen en dit gevoel is gebleven. Dankbaar voor deze mooie ervaring die mij zeker bij zal blijven!

Jessica, 23 jaar
ar

Ervaringen

Ellen is zorgzaam en belangstellend en luistert goed naar wat je zegt en speelt hier op in tijdens de massage. 


Het is een luxe om zo in de watten gelegd te worden, vanaf het moment dat je binnen komt totdat je weer buiten staat, straalt het warmte en aandacht uit. 

Iris, 47 jaar

Ellen is een vrouw waar je je snel bij op je gemak voelt.

Heel geleidelijk, na uitleg en een korte meditatie, werkt ze toe naar de massage. Deze heb ik als heel zacht, rustgevend en liefdevol ervaren. Bijzonder vond ik het om de zachte doeken, die ze ook gebruikt,  te ervaren. Er is geen moment geweest dat ik me ongemakkelijk voelde doordat Ellen heel zuiver is in haar intenties.

Het was een plezierige en ontspannen ervaring.

Ingrid, 47 jaar